Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Kerst; 21 ideeën voor een lekker bijgerecht

2 31.580

Je hebt een mooi stuk vlees of vis aangeschaft, maar wat serveer je daar nu bij? In ons kerstmenu geven we tips voor een bijgerecht, maar wanneer je een ander stuk vlees of vis serveert heb je soms net even de ideeën nodig. Bij deze voor jou wat inspiratie om ook je bijgerechtje tot een succes te maken.

Bijgerechten met aardappel

Bijgerechten met groente

Rauwkosten en salades voor je kerstmenu

Fruitige bijgerechten op je kersttafel

We gaan er van uit dat je hier je kerstmenu wel mee op kunt vullen en wensen je dan ook bijzonder smaakvolle feestdagen!

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 Reacties
 1. karel zegt

  het ziet er allemaal uit om het water uit je mond te laten lopen,
  leuk gedaan maar wat nu voor de alleenstaanden met kerst; wat zijn dan de mogelijkheden??
  ik hoef alleen maar voor mezelf te koken en dan zijn recepten al snel te groot.

  1. Lekker Tafelen zegt

   Leuk dat je het noemt Karel. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik ook eens een tijdje alleen was en er dan juist voor koos om mezelf culinair te verwennen. Ter compensatie van die eenzaamheid alleen al. Zomaar een paar tips….. grill een mooi stukje zalm…. bak er wat aardappeltjes bij die je op smaak brengt met je favoriete kruiden en een kleine salade moet ook lukken. Dat je niet kiest voor een groot stuk vlees snap ik heel goed, maar neem dan een mooi hertenbiefstukje of een stukje longhaas. De slager snijdt het graag voor je op maat af. Hou de bijgerechten simpel. Een salade, een cocktail of kook wat groenten naar keuze beetgaar, meng een sausje van geraspte (pittige) kaas met crème fraîche, giet de saus er over en laat even gratineren in de oven. Een feestgerechtje is echt zo gemaakt 😉 Fijne kerstdagen!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer