Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Online Echt Vers Vlees bestellen

0 456

Eerst even voorstellen…

Slagerij Spoelder te Laren is sinds 1885 een ambachtelijke slagerij. In 1921 werden de vleesproducten al bezorgd aan de consument op vier forse transportfietsen met grote, rieten slagersmanden. Voorop iedere mand zat een klein mandje bevestigd om de fijne vleeswaren apart te vervoeren zodat deze niet door de grote stukken vlees en spek werden platgedrukt. Anno 2013 wordt ons vers afgesneden vlees gevacümeerd en vervolgens worden de versproducten verzonden in een speciale gekoelde verpakking die gedurende de verzending op temperatuur blijven. De transportfietsen zijn inmiddels vervangen door bestelwagens van PostNL.

Het assortiment is inmiddels uitgegroeid met verse streekproducten, specialiteiten en delicatessen uit verschillende culinaire landen. Spoelder staat voor vers, smaak en kwaliteit. Dat merk je aan alles bij binnenkomst in de winkel. Alle zintuigen worden geprikkeld. Spoelder probeert de beleving weer terug te brengen tijdens het doen van de alledaagse boodschappen.

foto2

Maak kennis met de specialiteiten van Spoelder

De huidige trend is dat er steeds meer zelfstandige winkeliers een webwinkel beginnen. Spoelder zag een kans om hierop in te spelen als pionier van online vlees bestellen. Na jarenlang ervaring in het uitoefenen van ambachtelijk vakmanschap in de slagerij, nu ook de mogelijkheid om het versassortiment (barbecue)vlees online te bestellen. Nu kunnen meer mensen kennismaken met de specialiteiten van Spoelder. Dit gebeurt zonder tussenkanalen. U schaft uw producten dus rechtstreeks aan van de vakspecialist.

Passie voor lekker eten

Net als de foodies van Lekker Tafelen delen de slagers van Spoelder gezamenlijk de passie voor lekker eten. Lekker Tafelen en Slagerij Spoelder staan samen voor VERS en SMAAK. Vanuit deze uitgangspunten hebben we de handen ineen gesloten om gezamenlijk te inspireren en overtuigen dag vers en gezond te eten.

De vakspecialisten van Spoelder zullen u op dit blog kennis laten maken met verse producten uit Nederland en de rest van de wereld.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer