Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Rode Kool salade op drie manieren

Maak eens een rode kool salade. Heb je een lekker stukje vlees of een lekker stukje wild? Serveer er rode kool salade bij. Je kunt er lekker mee variëren.

0 3.239

Rode Kool salade op drie manieren – Wij worden serieus blij van zo’n mooie, grote rode kool. Voor zo’n € 0,89 cent schaf je zo’n kool aan en je kunt er zoveel mee. We geven toe, je moet er even mee leren werken. Als je er een klein beetje moeite voor doet maak je met zo’n rode kool de lekkerste gerechten. Dat stopt echt niet bij de rode kool met appeltjes. Maak eens een rode kool salade bijvoorbeeld. Het is een dankbaar bijgerecht in de herfst- en wintermaanden, maar kan ook prima in de zomer. Heb je een lekker stukje vlees of een lekker stukje wild? Serveer er een rode kool salade bij. Kun je met de basis overweg? Dan kun je er allerlei varianten op maken. Wij hebben een aantal varianten van een rode kool salade voor je op een rij gezet.

 


Rode Kool salade op drie manieren

Bovenstaand zomaar een paar heerlijke ideeën om rode kool als salade te serveren. Er kan natuurlijk nog veel meer met deze groente. Kijk hier voor nog meer ideeën met rode kool.

Zet groenten in de hoofdrol!

Hebben we je kunnen inspireren met deze recepten? Kijk dan ook eens op onze groentenpagina voor nog meer inspiratie met verse groenten.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer