Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Stokbroodje kruidenboter PLUS

0 577

Wanneer we een restaurantje opzoeken om een avond te genieten van een heerlijk vier gangen diner, bestellen we al gauw als voorafje of als tussendoortje een mandje stokbrood met kruidenboter. Waarom ontbreekt deze dan altijd op onze eetkamertafel? Voor vandaag een mandje stokbrood met kruidenboter en………..

Niet alleen kruidenboter kleden je stokbroodje aan. Je kunt er zoveel meer mee doen. Dat kan met kruidenboter al, dus met de kruidenboter en onderstaande dips maak je er een topper van!

Kruidenboter
Boter leent zich perfect om met allerlei spannende ingrediënten op smaak gebracht te worden. Of je nu knoflook neemt, of een hand vol verse tuinkruiden, een beetje rode pesto of wat rucola, je kunt met kruidenboter echt alle kanten op.

Hummus
De Hummus, ook wel kikkererwtenpasta genoemd wordt met de dag populairder. Gelukkig ontdekken we met z’n allen de rijke smaak van deze verse dip. Het zou zo jammer zijn als je dit moest missen! Natuurlijk kant en klaar te koop maar met je eigen verse kun je weer variëren en laten we de trots niet vergeten!
Hummus, huisgemaakt

Tapenades
De tapenade kennen we al wat langer. Natuurlijk zijn olijven de basis voor de tapenade. Tapenade wordt tegenwoordig ook gemaakt met tomaten. De pikante smaak van tapenade is verrukkelijk op een stukje stokbrood. Variëer ook eens met de broodsoorten. Naast het gewone franse stokbrood kun je ook eens kiezen voor de ciabatta.
Zo maak je zelf een tapenade

Ansjovisdip
Wie de smaak van ansjovis kent proeft het zout al bij voorbaat. Zo lekker pikant en ook daarvan kun je een prachtige dipper maken voor vers groenten of op je stokbroodje. Een prachtige variant op kruidenboter juist door het erg pittige karakter. Genieten maar…..
Ansjovisdip uit de keukenmachine

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer