Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Tasting Schotland

0 238

Waan je in Schotland en laat al je zintuigen genieten van een heerlijk driegangendiner verzorgt door sterrenchef Dick Soek! Op zaterdag 18 juni proef je Schotland in de sfeervolle Piloersemaborg

Genieten van Schotland
Na een verrassend onthaal kun je exclusief genieten van Schotse heerlijkheden. Sterrenchef Dick Soek maakt een driegangendiner voor je klaar.

Dick Soek werkt met verse producten, die in het seizoen zijn. Daarnaast komen er zo veel mogelijk producten uit de regio. Lokale producten proeven en ook heerlijk genieten dus!
Tegelijkertijd speelt Celtann prachtige muziek en kom je door een boeiend verhaal van alles te weten over de Schotse historie in het Westerkwartier. Gebruik al je zintuigen tijdens deze bijzondere avond!

Aanvang: 19:00 uur
Kosten: 65 euro p.p.*
Plaats: Piloersemaborg
Sietse Veldstraweg 25
9833 TA Den Ham

*Groepskorting
Groepen krijgen korting, voor meer informatie mail naar marketing@northernmeeting.nl. Vermeld hierbij hoe groot de groep is.

Hoofdevenement
Op 2 juli 2011 vindt het hoofdevenement van Northern Meeting plaats in Lutjegast. Northern Meeting brengt een dag vol met festiviteiten en is een breed opgezet evenement met vele facetten. De hele middag is er live muziek van o.a. Battlefield Band, Beggar’s Row en The MylesBrothers, daarnaast is er een Highlandgames competitie, een veelzijdige markt met Schotse en Groningse producten en veel andere activiteiten, demonstraties en workshops. Ook is de Cooking Highlander aanwezig om van heerlijk Schots eten te voorzien. De dag wordt spetterend afgesloten met de theatervoorstelling Stien of Bragel.

Meer informatie en kaartverkoop op www.northernmeeting.nl

Tot op Northern Meeting!

 

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer