Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Tosti’s 8 variaties om zelf te maken

Tosti maar gewoontjes? Na vandaag niet meer. Wij hebben de 8 lekkerste tosti’s voor je op een rij gezet. Probeer maar en we zijn benieuwd naar jouw variant.

0 7.521

Tosti’s 8 variaties om zelf te maken – Tosti maar gewoontjes? Na vandaag niet meer.

Tos·ti (de; m; meervoud: tosti’s) Twee geroosterde boterhammen, waartussen kaas (en ham) is meegeroosterd

De standaard tosti is meestal 2 sneetjes wit brood met een plak kaas, vaak ook nog een plak ham maar dat is lang niet altijd zo. Een tosti is zo veel meer dan alleen maar 2 sneetjes brood met kaas. Neem het brood wat jij lekker vind en ook de mogelijkheden voor de vulling zijn eindeloos.

Tosti ijzer

Je kan je tosti op verschillende manieren maken. Meestal gebeurt dit in een tosti ijzer, dat ding is er tenslotte voor uitgevonden maar je kan tosti’s ook in een koekenpan maken. Of heb je een broodrooster met klemmen dan kan de tosti ook daar in. Verder hebben we nog de panini grill of een tafelgrill ook die zijn perfect voor tosti’s. En last but not least de oven, heerlijk voor een tosti overbakken met kaas.

Smaken verschillen

Wij hebben hier 8 totaal verschillende tosti’s voor je op een rijtje gezet. Maar er is nog veel meer mogelijk, wellicht heb jij een eigen versie van de voor jou de allerlekkerste tosti. We horen het graag van je. Heb je nog geen favoriet dan wordt het misschien een van onderstaande tosti’s.


8 recepten voor tosti’s

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer