Zelf een rijsttafel maken. Ideaal idee, als de barbecue niet aan kan en je toch gasten krijgt. Even naar de Chinees kan natuurlijk ook, de gerechten die we je hier laten zien zijn volledig homemade. Dat presenteer je met trots en kun je bovendien helemaal aanpassen zoals jij ze lekker vindt.
Het is veel werk om deze rijsttafel te maken. We gaan niet voor makkelijk maar voor smaak. Probeer de gerechten stuk voor stuk uit, maak het nog eens, maar dan in een grotere portie. Vries de rest in, en je hebt bij onverwachtse gasten altijd een smaakvolle rijsttafel in huis.
Nasi van geurige basmatirijst
Deze nasi is echt een aanrader. De nasi is gemaakt met basmatirijst wat zorgt voor geur en smaak!
Bami met volop verse groenten
Je hoeft de toko niet in voor deze bami. Gewoon alledaagse groenten maken er een feestje van.
Babi Pangang, de lekkerste maak je zelf
Eenmaal geprobeerd dan sla je de chinees voortaan over voor de babi pangang. Smullen met een grote S
Babi Ketjap
Je weet niet half hoe eenvoudig je dit populaire gerecht van de chinees zelf maakt. Hamlappen plus…
Tjap Tjoy uit je eigen keuken
Meer groenten eten? Dat is gezond, lekker en slank. Probeer deze Tjap Tjoy maar eens zelf te maken!
Sajoerboontjes, oosterse pit
Hete boontjes, een heerlijk bijgerecht voor een rijsttafel. Zelf op smaak gebracht, zonder te zoute supermixen
Indische Eieren
Deze Indische eieren zijn echt een topper op je rijsttafel. De heerlijke saus vergeet je nooit meer.
Atjar van komkommer en paprika
Maak er deze atjar van komkommer en paprika bij! Een verse en frisse aanvulling!
Tafel lekker!
Mmmmm… lekker allemaal !