Romige aardappelschotel met kip en paprika
Voor een lekkere aardappelschotel heb je geen potjes nodig. Deze romige aardappelschotel met kip en paprika maak je heel makkelijk zelf!
Blote billetjes in het gras ( Snijbonen en Witte bonen )
Blote billetjes in het gras is de naam voor een heerlijke stamppot van aardappel, snijbonen en witte bonen. Een typisch Nederlands gerecht!
Hutspot of stamppot peen en uien
De klassieke hutspot is nog altijd heel populair. Hier tref je het recept voor hutspot inclusief diverse tips voor een nog beter resultaat.
Aardappels frituren; hoe doe je dat?
Aardappels kun je bereiden op verschillende manieren. Koken, bakken, stomen, poffen en frituren. Weet jij alles al over aardappels frituren?
Aardappels pureren; alles over puree!
Hoe maak je de lekkerste aardappelpuree? Hier vind je alles over aardappels pureren. Wat moet je wel, en wat moet je vooral niet doen?
Krieltjes; veelzijdige, kleine aardappeltjes
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Gebakken aardappels, zonder blancheren
Perfect gebakken aardappels zonder ze te blancheren of voor te koken. Het is een eenvoudige techniek die je jezelf gewoon aan moet leren.
Knolselderij aardappel gratin
Gebruik knolselderij eens anders dan alleen in de soep. Deze knolselderij aardappel gratin kun je ook in kleine ovenschaaltjes bereiden.
Aardappelsalade met verse prei en een eitje
Basics in de keuken als aardappelen, prei en eieren maken met een paar eenvoudige handelingen deze heerlijke aardappelsalade met verse prei.
Kookschool
Patat; aardappelen frituren of toch…?
Een heerlijke knapperig frietje, met of zonder mayonaise , lusten we allemaal wel. Maar moet die patat uit de frituur of uit de oven komen?
Gekruide aardappelen; zo maak je ze spannend
Hoe maak je gekruide aardappelen eigenlijk spannend? Wij leggen je het uit en geven je 4 recepten voor specerijenmixen om mee te beginnen!
Gevulde aardappelen op drie manieren
Steel de show met deze gevulde aardappelen. We hebben drie verschillende vullingen op een rij gezet. Van lekker fris, tot stoer en romig.
Ovenkrieltjes met gemengde paddenstoelen
Maak eens een combinatie van twee aardse smaken. Met ovenkrieltjes met gemengde paddenstoelen zet je een heerlijk najaarsgerecht op tafel!
Mini aardappelgratin met port salut
Een heerlijk romig aardappelgerecht uit de Franse keuken. Met de mini aardappelgratin met port salut maak je ieder feestmaal compleet.
Aardappelpuree, basisrecept
Aardappelpuree, de basis van de basis. Onze aardappelpuree komt niet uit een zakje, maar is lekker ouderwets, gemaakt van echte aardappelen.
Aardappelsalades; Zelfgemaakt het allerlekkerst
De allerlekkerste aardappelsalades zijn huisgemaakt. Kies je aardappel, kies je verse ingrediënten en kies je dressing of vinaigrette.
Aardappels bakken; over de basisrecepten!
Aardappels bakken: hier lees je hoe je een goede basisvaardigheid aardappels bakken krijgt. Ook jij kunt leren perfecte aardappels te bakken!
Aardappelgratin; lekker variëren met aardappel
Aardappelgratin, dat betekent heerlijk variëren met aardappel, groente, kaas en room. We hebben de lekkerste recepten voor je verzameld!
Reacties van onze lezers