Mocktail Recepten

met Gordon’s nieuwe alcoholvrije variant

West Side Royal

Blush 75

Blueberry Collins

West Side  Royal

Een feestelijk drankje met verfrissende smaken in een majestueuze champagnecoupe. Het schuimlaagje maakt het helemaal af.

50 ml Gordon’s 0.0 % 25 ml citroensap 20 ml suikersiroop 6 blaadjes munt 5 druppels schuimmiddel (of 20 ml eiwit) 50 ml bruiswater met komkommer-muntsmaak (zoals SPA Touch Mint) Limoenschilletjes of schijfje komkommer Bereiding: Doe alle ingrediënten, op de frisdrank na, in een cocktailshaker. Voeg ijsblokjes toe en shake 10 tot 15 seconden. Schenk uit door een zeefje in een coupe of martiniglas en serveer met een limoenschilletje of schijfje komkommer.

West Side  Royal

Blueberry  Collins

Deze intens blauwe mocktail heeft verrassend zachte noten van perzik en jasmijn en is gemakkelijk te bereiden voor een grote groep. Serveer in hoge glazen met een takje munt voor een mooi kleurcontrast.

50 ml Gordon’s 0.0 % 15 ml bosbes en jasmijnsiroop 25 ml limoensap 80 ml London Essence perzik- en jasmijnfrisdrank Takje munt Bereiding: Mix alle ingrediënten, op de munt en de helft van de frisdrank na. Voeg ijsblokjes toe, giet er het laatste deel frisdrank overheen en serveer met een takje munt.

Blueberry  Collins