KitchenAid brengt twee nieuwe accessoires uit voor liefhebbers van ijskoude desserts

Verwen jezelf met een ijskoud dessert met de nieuwe ijsschaaf en roomijsmaker van KitchenAid

Er is steeds meer vraag naar ijskoude desserts, daarom komt KitchenAid met een ijsschaaf en een roomijsmaker, twee nieuwe en verbeterde accessoires waarmee je thuis gemakkelijk koude, romige en luchtige desserts maakt. De accessoires voor ijsdesserts of ijskoude cocktails van KitchenAid zijn gemakkelijk te gebruiken en een eenvoudige manier om alledaagse desserts mee te upgraden. Of je nu een echte keukenchef bent of gewoon een nieuw recept wil uitproberen, elk accessoire is een geweldige aanvulling op je keukenmixer.

IJsschaaf Of je nu Italiaanse granita, Koreaanse bingsu of Mexicaanse raspado wil proberen, de nieuwe ijsschaaf van KitchenAid is steeds de beste keuze om eenvoudig en snel glad, romig, luchtig en vooral lekker geschaafd ijs te krijgen. Vul je ijsvormpjes, vries ze in, schaaf het ijs en voeg een lekkere siroop of topping toe. Ook een koude, hartige variant zoals geschaafd ijs met udon behoort tot de mogelijkheden. In amper 60 seconden krijg je een halve liter fijn geschaafd ijs welke je afwerkt met een topping naar keuze.

Roomijsmaker Je hoeft nu niet meer urenlang te wachten op een kommetje luchtig roomijs. De nieuwe en verbeterde roomijsmaker van KitchenAid bereidt moeiteloos roomijs, gelato of sorbetijs in amper een half uur tijd. De roomijsmaker is gemakkelijk te installeren en dankzij het verbeterde ontwerp blijft de kom langer koud zodat je een perfecte, romige textuur krijgt.  Of je nu de beste recepten voor schaafijs wil uitproberen of een nieuwe ijssmaak met mix-ins wil creëren, de nieuwe ijsschaaf en de verbeterde roomijsmaker van KitchenAid worden ongetwijfeld onmisbaar in je keuken.