GIMBER brengt met speciale limited edition GIMBER N°1 fles, een ode aan alle vaders in Nederland.  Het iconische recept blijft ongewijzigd: een pittig gemberconcentraat – met als ingrediënten biologische en kwalitatieve gember, citroen, rietsuiker, kruiden en specerijen.  Papa’s verdienen extra aandacht en liefde op deze dag van het jaar; zij zijn immers degene die de monsters onder je bed vandaan houden, een jas voor je meenemen als het tòch te koud blijkt te hebben en zij zorgen voor een sterke schouder om op uit te huilen bij liefdesverdriet. Bij het ontbijt op bed dit jaar dus niet enkel beschuit met aardbeien maar ook een pittig begin van de dag met een GIMBER breakfast shot. 

De limited edition fles is vanaf nu verkrijgbaar in de GIMBER webshop www.gimber.com en in geselecteerde concept stores. Het perfecte cadeau om een ode aan je vader te brengen, ook als hij jarig is of simpelweg een cadeau verdient. Daarnaast ook een stuk origineler dan aftershave, een paar sokken of zomaar een boek. Cheers!

Check het ontbijtrecept op de volgende pagina

GIMBER breakfast shot

Recepttip voor ontbijt op bed: GIMBER breakfast shot Ingrediënten ●      40 ml GIMBER N°1 original ●      40 ml verse sinaasappelsap ●      ¼ theelepel gemalen kurkuma Bereiding ●      Giet alle (koude) ingrediënten in een shotglas. ●      Roer goed. ●      Shoot, cheers to dad!