Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Korting op wijncursussen voor lezers van LekkerTafelen

Het Wijninstituut biedt een mooie korting op wijncursussen speciaal voor onze lezers. Of je kiest voor één avond of een jaaropleiding maakt niet uit. Je kunt ook een wijn leren proeven of alles te weten komen over wijn & spijs combinaties. En als je in de horeca of wijnhandel werkt is Werken met Wijn voor jou een aanrader!

Korting op wijncursussen voor lezers van LekkerTafelen – Ze komen er weer aan, de kerstdiners. We gaan weer heerlijk uren in de keuken staan om onze gasten te verrassen met de mooiste gerechten. Maar welke wijnen serveer je daarbij?

Gelukkig vind je voor de kerstdiners op LekkerTafelen.nl bij elk gerecht een passend wijnadvies. Maar als je zelf wel eens wat meer zou willen weten over wijn kan Het Wijninstituut je daarbij helpen.

Het Wijninstituut: cursussen op elk niveau

Het Wijninstituut biedt cursussen op elk niveau en door heel Nederland. Je kunt kiezen voor een wijncursus van één avond of voor een opleiding van een jaar. Naast de uitgebreide wijncursussen op de niveaus SDEN1, SDEN2, SDEN3 biedt Het Wijninstituut ook heel veel andere leuke cursussen zoals Proef Wijn, waar je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven krijgt en van verschillende druivenrassen de kleur, geur en smaak leert onderscheiden en benoemen. Of de driedelige cursus Wijs met Wijn Spijs, waar je leert over smaak en smaakfactoren die van invloed zijn op een wijn-spijs combinatie. Aan het einde van de drie lessen kun je met behulp van de smaakkubus prachtige combinaties maken. Het Wijninstituut geeft ook cursussen in het Engels. En als je in de horeca of wijnhandel werkt is Werken met Wijn voor jou een aanrader!

“Nu weet ik beter welke smaak er achter de wijn-etiketten schuil gaat”

De workshops van Het Wijninstituut

Naast de cursussen organiseert Het Wijninstituut geregeld door het hele land leuke workshops. Zo staan er in februari 2018 enkele workshops over de mooie wijnen uit de Rhônestreek op het programma en waren het afgelopen jaar de workshops Oesters & Wijn, Kaas & Wijn en Chocolade & Wijn in no-time uitverkocht.

Korting op wijncursussen

En weet je wat zo leuk is? Lezers van LekkerTafelen krijgen korting! Schrijf je snel in want als je je vóór 1 januari 2018 inschrijft voor een cursus en je vermeldt daarbij de code LT10 krijg je 10% korting op het cursusgeld*! Kijk op de website van Het Wijninstituut voor de data en plaatsen waar de cursussen en workshops gegeven worden.

“Tip: geef een wijncursus cadeau voor Sint of Kerst!”

* korting geldt niet voor de workshops en examens en niet in combinatie met andere acties

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X