- Lekker Tafelen - https://lekkertafelen.nl -

Korting op wijncursussen voor lezers van Lekker Tafelen

Korting op wijncursussen voor lezers van LekkerTafelen – Houd je ook zo van lekker koken? Soms kort, maar soms ook heerlijk urenlang in de keuken staan om je gasten te verrassen met de mooiste gerechten? Dan vindt je op Lekker Tafelen volop recepten met een passend wijnadvies.

Maar wil je zelf wat meer weten over wijn? Neem dan eens een kijkje bij de online wijncursus[1] van Lekker Tafelen of ga naar een van de vele wijncursussen of workshops bij Het Wijninstituut.

Het Wijninstituut: cursussen op elk niveau

Het Wijninstituut biedt cursussen op elk niveau en door heel Nederland. Je kunt kiezen voor een wijncursus van één avond of voor een opleiding van een jaar. Naast de uitgebreide wijncursussen op de niveaus SDEN1, SDEN2, SDEN3 biedt Het Wijninstituut ook heel veel andere leuke cursussen zoals Proef Wijn, waar je in één avond inzicht in de basistechnieken van het wijnproeven krijgt en van verschillende druivenrassen de kleur, geur en smaak leert onderscheiden en benoemen. Of de driedelige cursus Wijs met Wijn Spijs, waar je leert over smaak en smaakfactoren die van invloed zijn op een wijn-spijs combinatie. Aan het einde van de drie lessen kun je met behulp van de smaakkubus prachtige combinaties maken. Het Wijninstituut geeft ook cursussen in het Engels. En als je in de horeca of wijnhandel werkt is Werken met Wijn voor jou een aanrader!

“Nu weet ik beter welke smaak er achter de wijn-etiketten schuil gaat”

De workshops van Het Wijninstituut

Naast de cursussen organiseert Het Wijninstituut geregeld door het hele land leuke in leerzame workshops. Zo staan er het hele jaar door leuke en boeiende workshops op het programma; over mooie wijnen uit de Rhônestreek, Oesters & Wijn, Kaas & Wijn, Chocolade en Wijn en ga zo maar door.

Links in dit recept:
  1. online wijncursus: https://lekkertafelen.nl/special/wijncursus-gratis-online/