Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

WijnSpijs Wandeling, het lekkerste uitje op de zondag!

Elke zondagmiddag wordt er ergens in Nederland minstens één georganiseerd: zo’n heerlijke culinaire WijnSpijs Wandeling. Dat is een middagje genieten met een grote G van mooie wijn-spijs combinaties in je favoriete steden in restaurants waar met passie wordt gekookt. Superleuk én lekker!

0 2.060

WijnSpijs Wandeling, het lekkerste uitje op de zondag! – Elke zondagmiddag wordt er ergens in Nederland minstens één georganiseerd: zo’n heerlijke culinaire WijnSpijs Wandeling. Dat is een middagje genieten met een grote G van mooie wijn-spijs combinaties in je favoriete steden in restaurants waar met passie wordt gekookt. Superleuk én lekker!

Wijnspijs Wandeling, hoe het werkt

Je wandelt (meestal) op een zondag van 12.00 tot 17.00u langs de deelnemende restaurants in je favoriete stad. De toegangstickets en een routebeschrijving voor de Wijnspijs Wandeling ontvang je van tevoren van de organisatie van WijnSpijs Wandeling. Met je eigen gezelschap loop je van het ene naar het andere restaurant. Je kunt de culinaire wandeling gezellig met zijn tweetjes doen, maar ook met een leuke (wijn-)vriendengroep. Waar jouw eigen groepje start staat op je ticket.

Bij elk restaurant gerechtje en wijn

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Alle deelnemende restaurants (zo’n 6-7 per keer) doen natuurlijk hun uiterste best om je een zo mooi mogelijke combinatie aan te bieden. Het is immers hun visitekaartje waarmee ze je verleiden om nog eens terug te komen voor een lunch of diner. De WijnSpijs Wandeling is dus een heel leuke manier om de beste restaurants van jouw favoriete stad te leren kennen!

Schrijf je snel in!

Grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en Den Haag doen mee met de WijnSpijs Wandeling. Maar ook de WijnSpijs Wandelingen in wat kleinere steden zoals Enkhuizen, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel mogen er zijn! De WijnSpijs Wandelingen zijn inmiddels razend populair en dus… snel uitverkocht! Vol = vol want de deelnemende restaurants kunnen natuurlijk slechts een beperkt aantal gasten per middag verwelkomen. Kijk dus snel op WijnSpijsWandeling.nl voor meer info en om te zien voor welke steden er tickets beschikbaar zijn!

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer