Online adverteren

Lekker Tafelen is het onafhankelijke foodmagazine waar het draait om verse ingrediënten. Wij vinden dat iedereen dagelijks aan de slag zou moeten zijn met verse ingrediënten in plaats van met gemaksproducten. Dat is niet alleen gezond en duurzaam, maar vooral ook leuk. Lekker Tafelen wil de stimulans bieden om daar echt mee aan de slag te gaan.

Je vindt op Lekker Tafelen dagelijks nieuwe recepten. Alle recepten zijn gemaakt en getest in eigen keuken. Zo garanderen we betrouwbare recepten, en laten we altijd zien wat er nog meer mogelijk is met je favoriete ingrediënt.

Seizoenen vinden wij belangrijk. Want wie kookt met verse ingrediënten van het seizoen is duurzamer bezig, maar is ook goedkoper uit. En… het belangrijkste, eten van het seizoen is gewoon echt lekkerder en zorgt voor variatie op tafel. Wij dagen onszelf graag uit om daar alles uit te halen.

Daarnaast vind je bij ons verhalen over die ingrediënten. Wij bezoeken boeren, telers, vissers en handelaren om te ontdekken waar de ingrediënten vandaan komen en dat vertalen we in bruikbare informatie.

Content gerelateerd adverteren

Lekker Tafelen is trots op een enorme groep trouwe fans. Wilt u ze bereiken? Toon dan uw reclameboodschap aan onze lezers door middel van online advertenties. Wij kijken ook graag, samen met u, naar de beste plekken. Denk aan een online slagerij naast onze vleesrecepten, of vegetarische producten naast onze groenterecepten. Er zijn talloze mogelijkheden die we graag met u bespreken.

Meetbaar en uitdagend

We doen wat we zeggen en gaan graag met u een uitdaging aan. Er zijn geen verstopte kosten, er zijn geen nacalculaties. We rapporteren, live of via mail, over de prestaties van uw online advertentie. En, we kennen de kneepjes van het vak, waardoor we mensen bereiken die u normaliter moeilijker bereikt. Wij tracken zonder onze lezers te volgen, maar weten wel de juiste mensen te bereiken.

Laat ons bewijzen dat het werkt

Online advertenties zijn steeds minder populair. Toch durven wij te stellen dat ze echt effectief zijn. Plaats de advertentie op de juiste positie, en naast de juiste digitale inhoud. We helpen u graag bij het versterken van een online campagne. Zonder kleine lettertjes.

Er zijn ook dingen die niet kunnen

Lekker Tafelen is onafhankelijk en wil dat ook blijven. Daarom bij ons geen gesponsorde content. Wij werken ook niet met gastblogs voor linkbuilding doeleinden. Links op onze website zijn niet op aanvraag beschikbaar. Wij vertellen graag het echte verhaal op een no-nonsense manier.

1,7 miljoen bezoekers per maand

Iedere maand weer zoeken 1 op de 18 Nederlanders inspiratie op Lekker Tafelen en daar zijn we uiteraard heel trots, maar ook heel zuinig op. We geloven daarom vooral in de juiste meerwaarde leveren voor bedrijven, maar ook voor onze lezers.

Bepaal zelf hoeveel advertentieweergaven of paginaweergaven u inkoopt. 

Meet de resultaten met live rapportage en/of ontvang de resultaten per mail.

Pas, indien nodig, tussentijds reclamematerialen aan zonder extra kosten.

Wat kost dat?

Onze tarieven zijn scherp voor iedereen. Voor bedrijven die op langere termijn samen willen werken bieden we extra opties.

CPM-tarief vanaf € 2,50 (Dat is per 1000 advertentieweergaven)

RPM-tarief € 10,00 (Dat is per 1000 paginaweergaven, u kunt meerdere advertenties op een pagina plaatsen)

Regel het hier direct

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten