Online adverteren

In 2022 bereikte Lekker Tafelen gemiddeld 581.525 bezoekers per maand!

Lekker Tafelen is het online foodmagazine. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en bij voorkeur ook met lokale producten. Alle recepten worden gemaakt, getest en gefotografeerd door echte hobbykoks met een passie voor lekker eten. We houden van die passie van hobbykoks en van onze lezers.

De plek voor online adverteren! Uw advertentie past en rendeert beter bij goed content. Het bezoekersprofiel is zeer divers met als gemeenschappelijke interesse “thuis genieten”

Snel en effectief adverteren op Lekker Tafelen | 10.000 keer in beeld voor slechts € 25,–

Kom direct in actie, want voor dit lage tarief bereikt u heel veel hobbykoks met een bovengemiddelde interesse voor LEKKER eten.

1 Advertenties worden niet in een roulator geplaatst én de advertenties worden gekoppeld aan de juiste artikelen op onze website waardoor ze optimaal presteren.

2 Voor iedere advertentie is een live rapportage beschikbaar. Zie weergave en kliks direct online. De rapportage is via een url live in te zien, maar wordt ook per mail beschikbaar gesteld.

3 Lokaal adverteren is mogelijk. Advertenties worden dan alleen getoond aan uw lokale doelgroep. Hierbij hanteren wij een straal van 10 km rondom de vestigingsplaats.

4 Vanaf 100.000 weergaven kunt u de advertentie ook tussentijds wijzigen zodat u de advertentie eventueel kunt verbeteren voor nog meer rendement.

5 Bij het bereiken van de ingekochte weergaven stopt de advertentie automatisch. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

6 U adverteert op een van tevoren vastgestelde positie. Deze positie bevindt zich direct onder het gepubliceerde content. Dus direct onder een recept of artikel op onze website.

7 Er zijn uitgebreidere opties voor adverteren. Neem voor meer mogelijkheden contact met ons op.

Bestel direct. Snel en eenvoudig.


  Benodigdheden voor uw advertentie:

  Factureringsgegevens:

  Welkom terug!

  Inloggen

  Registreer op Lekker Tafelen

  Vul onderstaande gegevens in om te registeren

  *Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

  Krijg je wachtwoord terug

  Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten