Online adverteren; Betaalbaar voor ieder budget

Lekker Tafelen is het online foodmagazine met een extra focus op verse ingrediënten, seizoenen en lokale producten. Alle recepten worden gemaakt, getest en gefotografeerd door echte hobbykoks met een passie voor lekker eten.

De plek voor online adverteren! Je marketing uiting past en rendeert tenslotte beter bij kwalitatief goed content. Het bezoekersprofiel is zeer divers met als gemeenschappelijke interesse “thuis genieten”

300.000 kansen per dag

Creatieve uitingen

Lekker Tafelen biedt een scala aan mogelijkheden om een reclameboodschap online onder de aandacht te brengen. In overleg plaatsen wij de marketing uiting op de beste plekken op onze website om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren.

Contactpersoon:

Tijmen Stomphorst

06-37239643

info@lekkertafelen.nl

Maatwerk

Een doordacht plan en een unieke boodschap maken een marketingcampagne succesvol. Wij leveren maatwerk aan ondernemers. De juiste boodschap op de juiste plek.

Tussen andere adverteerders of uniek op de pagina.

Strak uitgelijnd op alle devices

25% korting

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief voor bedrijven. Bij aanmelding ontvang je direct 25% korting op je eerste campagne op Lekker Tafelen, ongeacht het budget.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten