Wij stellen met trots ons Lekker Tafelen team aan u voor. Een team? Ja. Lekker Tafelen wordt gemaakt door een team enthousiaste foodies met een eerlijke visie op eten. Bij ons tref je geen voedsel hypes, maar een no-nonsens mentaliteit. Wij koken en bakken graag met verse ingrediënten, en wij ontdekken nog dagelijks de mooiste producten, markten en bedrijven. Ons team is regelmatig op pad voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de teler, een dagje mee met een visser of een kijkje in de keuken van een restaurant.
Eigenaar
Tijmen Stomphorst
Gepassioneerd door de vele mogelijkheden, maar ook de vele onbekendheden in de wereld die we VERS noemen. Ziet met lede ogen aan hoe kleine ondernemers met een echte passie verdrongen worden door marketeers met alleen een “mooi” verhaal.
Auteur
Connie Derks
Koken en bakken zijn mijn passie, ik heb het voorrecht dat mijn hobby mijn beroep is. Na jaren in de bakkerij te hebben gewerkt sta ik nu in de keuken. Ik vind het belangrijk om vers te koken met de seizoenen mee. Dit geldt ook voor bakken, zo veel mogelijk zelf maken passend bij het seizoen. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn recepten en mijn passie over te brengen.
Auteur
Elise de Haan
Al van jongs af aan duik ik graag de keuken in om iets lekkers te koken of te bakken. Natuurlijk het liefst met mooie, verse producten. Geen haute cuisine, wel toegankelijke gerechten voor de dagelijkse maaltijd, en vaak met een internationaal tintje. Ik deel mijn recepten graag met je!
Auteur
Frederike de Wandel
Ze zeggen van Belgen dat ze Bourgondiërs zijn. In mijn geval klopt dat. Ik hou van lekker tafelen en ik maak het ook nog eens graag zelf klaar. Hoe verser, hoe liever. In de zomer haal ik de groenten en kruiden recht uit de moestuin. En, ik durf ook wel eens aan de slag met minder vanzelfsprekende ingrediënten. Laat je verrassen!
Reacties van onze lezers