Wij stellen met trots ons Lekker Tafelen team aan u voor. Een team? Ja. Lekker Tafelen wordt gemaakt door een team enthousiaste foodies met een eerlijke visie op eten. Bij ons tref je geen voedsel hypes, maar een no-nonsens mentaliteit. Wij koken en bakken graag met verse ingrediënten, en wij ontdekken nog dagelijks de mooiste producten, markten en bedrijven. Ons team is regelmatig op pad voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de teler, een dagje mee met een visser of een kijkje in de keuken van een restaurant.

Tijmen Stomphorst
Eigenaar
Wat nog te weinig gebeurt? Reclame maken voor VERSE ingrediënten! Bewerkte producten hebben een gigantische marketingmachine achter zich, maar het is tijd voor verandering. Ik wil weten wat ik eet, waar het vandaan komt—en daardoor geniet ik er meer van. Echt! Doe je mee?

Connie Derks
Auteur
Koken en bakken zijn mijn passie, ik heb het voorrecht dat mijn hobby mijn beroep is. Na jaren in de bakkerij te hebben gewerkt sta ik nu in de keuken. Ik vind het belangrijk om vers te koken met de seizoenen mee. Dit geldt ook voor bakken, zo veel mogelijk zelf maken passend bij het seizoen. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn recepten en mijn passie over te brengen.

Elise de Haan
Auteur
Al van jongs af aan duik ik graag de keuken in om iets lekkers te koken of te bakken. Natuurlijk het liefst met mooie, verse producten. Geen haute cuisine, wel toegankelijke gerechten voor de dagelijkse maaltijd, en vaak met een internationaal tintje. Ik deel mijn recepten graag met je!

Frederike de Wandel
Auteur
Ze zeggen van Belgen dat ze Bourgondiërs zijn. In mijn geval klopt dat. Ik hou van lekker tafelen en ik maak het ook nog eens graag zelf klaar. Hoe verser, hoe liever. In de zomer haal ik de groenten en kruiden recht uit de moestuin. En, ik durf ook wel eens aan de slag met minder vanzelfsprekende ingrediënten. Laat je verrassen!

Melvin Hardey
Wijnexpert
Melvin heeft een passie voor gastronomie en in het bijzonder wijn. Na de Hogere Hotelschool dook hij dieper in de wijnwereld en werd Register Vinoloog. Als wijndocent en liefhebber neemt hij anderen graag mee in de beleving van wijn – toegankelijk, persoonlijk en met veel enthousiasme.
Reacties