Recepten om zelf te makenLekker Tafelen wordt samengesteld door een team van enthousiaste foodies. Stuk voor stuk mensen met een passie voor Lekker Eten en vanzelf dus ook voor Lekker Tafelen. In een paar jaar tijd is onze website uitgegroeid tot één van de grotere Nederlandse foodwebsites. Stiekem zijn we daar best een beetje trots op. Ons motto? Gewoon genieten van verse ingrediënten. Gastvrijheid en smaak staan hierin voorop. Hieronder stellen we alle Lekker Tafelen auteurs aan je voor.


Tijmen Stomphorst

Team

Founder by LekkerTafelen.nl.
Gepassioneerd door de vele mogelijkheden, maar ook de vele onbekendheden in de wereld die we VERS noemen. Ziet met lede ogen aan hoe kleine ondernemers met een echte passie verdrongen worden door marketeers met alleen een “mooi” verhaal.

Tips & recepten van Tijmen


Richelle Stomphorst

Team Team

Richelle is getrouwd met Tijmen en doet veel werk achter de schermen. Zo verzorgt zij het weekmenu en de agenda met culinaire evenementen.


Marlene Stolte

Team Team Team
Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse produkten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goed komen.
Tips en Recepten van Marlene

Connie Derks

Team Team Team Team
Bakken zit me in het bloed, ik werk als banketbakker en thuis ben ik veel in mijn keuken te vinden om daar de lekkerste baksels en gerechten te bereiden.
Tips en Recepten van Connie

Samantha Roelofs

Team Team Team Team Team
Ik vind het heerlijk om in de keuken bezig te zijn en allerlei lekkernijen, vooral taarten, gebak en andere patisserie te bereiden en dan met zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. Niet alleen maak ik graag lekkernijen ik lees en leer er ook graag over. Ik vind het leuk om hier de door mij opgedane kennis te kunnen delen.
Tips en Recepten van Samantha

Hanneke Dekker

Team Team Team Team Team Team
Van jongs af aan ben ik al gek op koken en was ik vaak te vinden in de keuken als mijn ouders kookten. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend om naar de koksopleiding te gaan. Ondertussen heb ik een carrière-switch gemaakt, maar koken blijft altijd mijn passie.
Tips en Recepten van Hanneke


Arianne

Team Team Team Team Team Team Team

Wanneer mijn taak als administratief bediende in een ziekenhuis ‘s avonds op zijn einde loopt, kijk ik enorm uit om thuis de keuken in te duiken of buiten te kokkerellen met steeds dagverse producten uit de tuin. Voor mij is het trouwens elke dag een speciale gelegenheid om mijn huisgenoten of vrienden in de watten te leggen als het op culinair vlak aankomt. Zegt men niet… de liefde gaat door de maag….

Tips en Recepten van Arianne

Vanessa van Koppen

Team Team Team Team Team Team Team Team
Sinds 2013 professioneel met koken en schrijven bezig. Ik wil zoveel mogelijk mensen plezier in het koken en lekker eten bijbrengen. Regelmatig op de maandag te horen bij Schepper&Co radio over gerechten met een verhaal. Veel informatie vind je ook op mijn website voor de feestdagen:www.sacrecuisine.nl
Tips en Recepten van Vanessa

Anne-Wies

Team Team Team Team Team Team Team Team Team

Registervinoloog
In mijn wijn- en delicatessenwinkel deelde ik jarenlang mijn ervaringen op het gebied van mooie producten. Door wijnopleidingen in binnen- en buitenland ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de wondere wereld van wijn. Ik vind het heel leuk die ervaringen hier met je te delen. Samen koken, eten en genieten van een mooi glas bijpassende wijn. Ik houd ervan.

Bezoek www.Anne-Wies.nl 
Wijntips van Anne-Wies