Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Team

Wij stellen met trots ons Lekker Tafelen team aan u voor. Een team? Ja. Lekker Tafelen wordt gemaakt door een team enthousiaste foodies met een eerlijke visie op eten. Bij ons tref je geen voedsel hypes, maar een no-nonsens mentaliteit. Wij koken en bakken graag met verse ingrediënten, en wij ontdekken nog dagelijks de mooiste producten, markten en bedrijven. Ons team is regelmatig op pad voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de teler, een dagje mee met een visser of een kijkje in de keuken van een restaurant.

tijmen

Tijmen Stomphorst

Eigenaar - Eindredacteur

Gepassioneerd door de vele mogelijkheden, maar ook de vele onbekendheden in de wereld die we VERS noemen. Ziet met lede ogen aan hoe kleine ondernemers met een echte passie verdrongen worden door marketeers met alleen een “mooi” verhaal.

Offley Port proeven

Marlene Stolte

Culinair journalist

Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse produkten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goed komen.

samantha roelofs

Samantha Roelofs

Redacteur

Ik vind het heerlijk om in de keuken bezig te zijn en allerlei lekkernijen, vooral taarten, gebak en andere patisserie te bereiden en dan met zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. Niet alleen maak ik graag lekkernijen ik lees en leer er ook graag over. Ik vind het leuk om hier de door mij opgedane kennis te kunnen delen.

Connie Derks

Connie Derks

Redacteur

Bakken zit me in het bloed, ik werk als banketbakker en thuis ben ik veel in mijn keuken te vinden om daar de lekkerste baksels en gerechten te bereiden.

Arianne Parent

Arianne Parent

Auteur

Wanneer mijn taak als administratief bediende in een ziekenhuis ‘s avonds op zijn einde loopt, kijk ik enorm uit om thuis de keuken in te duiken of buiten te kokkerellen met steeds dagverse producten uit de tuin. Voor mij is het trouwens elke dag een speciale gelegenheid om mijn huisgenoten of vrienden in de watten te leggen als het op culinair vlak aankomt. Zegt men niet… de liefde gaat door de maag….

Hanneke Dekker

Hanneke Dekker

Redacteur

Van jongs af aan ben ik al gek op koken en was ik vaak te vinden in de keuken als mijn ouders kookten. Voor mij was het dan ook vanzelfsprekend om naar de koksopleiding te gaan. Ondertussen heb ik een carrière-switch gemaakt, maar koken blijft altijd mijn passie.

Anne-Wies van Oosten

Auteur

In mijn wijn- en delicatessenwinkel deelde ik jarenlang mijn ervaringen op het gebied van mooie producten. Door wijnopleidingen in binnen- en buitenland ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de wondere wereld van wijn. Ik vind het heel leuk die ervaringen hier met je te delen. Samen koken, eten en genieten van een mooi glas bijpassende wijn. Ik houd ervan.

lai-wah chong

Lai-Wah Chong

Auteur

Een Hollandse foodie in Antwerpen. Denkt in smaken en is continu bezig met eten, koken en recepten ontwikkelen. Altijd met mooie producten en nooit met pakjes of zakjes. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe (of oude) culinaire plekjes, kookboeken, events en lokale producten en schrijf daar graag over.