Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Team

Wij stellen met trots ons Lekker Tafelen team aan u voor. Een team? Ja. Lekker Tafelen wordt gemaakt door een team enthousiaste foodies met een eerlijke visie op eten. Bij ons tref je geen voedsel hypes, maar een no-nonsens mentaliteit. Wij koken en bakken graag met verse ingrediënten, en wij ontdekken nog dagelijks de mooiste producten, markten en bedrijven. Ons team is regelmatig op pad voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de teler, een dagje mee met een visser of een kijkje in de keuken van een restaurant.

tijmen

Eigenaar

Tijmen Stomphorst

Gepassioneerd door de vele mogelijkheden, maar ook de vele onbekendheden in de wereld die we VERS noemen. Ziet met lede ogen aan hoe kleine ondernemers met een echte passie verdrongen worden door marketeers met alleen een “mooi” verhaal.

Offley Port proeven

Culinair journalist

Marlene Stolte

Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse produkten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goed komen.

Anne-Wies van Oosten

Wijnkenner

Anne-Wies van Oosten

In mijn wijn- en delicatessenwinkel deelde ik jarenlang mijn ervaringen op het gebied van mooie producten. Door wijnopleidingen in binnen- en buitenland ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de wondere wereld van wijn. Ik vind het heel leuk die ervaringen hier met je te delen. Samen koken, eten en genieten van een mooi glas bijpassende wijn. Ik houd ervan.

Gezocht (1)

Auteur worden op Lekker Tafelen?

Kun je koken, fotograferen en schrijven? Dan zoeken we jou! Wij zoeken mensen met een echte passie voor koken. Schrijf voor ruim 300.000 enthousiaste en trouwe bezoekers per maand.

Meer weten? Klik op de button en lees het hele verhaal.

Connie Derks

Thuiskok

Connie Derks

Koken en bakken zijn mijn passie, ik heb het voorrecht dat mijn hobby mijn beroep is. Na jaren in de bakkerij te hebben gewerkt sta ik nu in de keuken. Ik vind het belangrijk om vers te koken met de seizoenen mee. Dit geld ook voor bakken, zo veel mogelijk zelf maken passend bij t seizoen. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn recepten en mijn passie over te brengen.

Arianne Parent

Thuiskok

Arianne Parent

Wanneer mijn taak als administratief bediende in een ziekenhuis ‘s avonds op zijn einde loopt, kijk ik enorm uit om thuis de keuken in te duiken of buiten te kokkerellen met steeds dagverse producten uit de tuin. Voor mij is het trouwens elke dag een speciale gelegenheid om mijn huisgenoten of vrienden in de watten te leggen als het op culinair vlak aankomt. Zegt men niet… de liefde gaat door de maag….

Elise de haan elisesworldoffood

Thuiskok

Elise de Haan

Al van jongs af aan duik ik graag de keuken in om iets lekkers te koken of te bakken. Natuurlijk het liefst met mooie, verse producten. Geen haute cuisine, wel toegankelijke gerechten voor de dagelijkse maaltijd, en vaak met een internationaal tintje. Ik deel mijn recepten graag met je!

anna kaptein

Thuiskok

Anna Kaptein

Mijn passie voor koken is al tijdens de middelbare schooltijd ontstaan. In de jaren die volgden heb ik heel wat uren in de keuken doorgebracht en heb ik mijn kennis, technieken en smaak steeds verder ontwikkeld. Mijn liefde voor het koken met verse én lokale seizoensproducten wil ik graag delen en meegeven via mijn recepten.

Linda Walvius

Thuiskok

Linda Walvius

Mijn liefde voor koken zit in de genen. Buitenkoken op mijn Big Green Egg en boven open vuur zijn een echte passie en dat doe ik dan ook het hele jaar door. Graag deel ik mijn gerechten zodat jullie geïnspireerd worden om ook zelf aan de slag te gaan.

Hanneke de Jonge

Thuiskok

Hanneke de Jonge

Mijn wieg heeft letterlijk en figuurlijk in een keuken gestaan. Namelijk in de keuken van het restaurant van mijn ouders. Mijn vader en moeder konden allebei heel goed koken en hebben ons de liefde voor lekker eten en koken meegegeven. Ik kook dagelijks vers en met zoveel mogelijk lokale ingrediënten van het seizoen.

Hedwig Adema

Thuiskok

Hedwig Adema

Ik ben Hedwig Adema, Foodblogger en receptenschrijver in het dagelijks leven. Ik ben woonachtig in het Brabantse Drunen en vrijwel de hele dag met eten bezig, zowel schrijvend, lezend als pratend.

Inge Witjes

Thuiskok

Inge Witjes

Ik ben Inge Witjes en koken is een hobby die uitgegroeid is tot mijn werk. In koken kan ik mijn creativiteit kwijt. Elke keer weer iets nieuws proberen en jezelf blijven ontwikkelen, dat vind ik leuk!
Ik maak vooral gebruik van lokale producten en kook graag met makkelijke recepten. Daardoor is het toegankelijk voor iedereen.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer