Team

Wij stellen met trots ons Lekker Tafelen team aan u voor. Een team? Ja. Lekker Tafelen wordt gemaakt door een team enthousiaste foodies met een eerlijke visie op eten. Bij ons tref je geen voedsel hypes, maar een no-nonsens mentaliteit. Wij koken en bakken graag met verse ingrediënten, en wij ontdekken nog dagelijks de mooiste producten, markten en bedrijven. Ons team is regelmatig op pad voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de teler, een dagje mee met een visser of een kijkje in de keuken van een restaurant.

Tijmen Stomphorst

Eigenaar

Tijmen Stomphorst

Gepassioneerd door de vele mogelijkheden, maar ook de vele onbekendheden in de wereld die we VERS noemen. Ziet met lede ogen aan hoe kleine ondernemers met een echte passie verdrongen worden door marketeers met alleen een “mooi” verhaal.

Connie Derks

Redacteur

Connie Derks

Koken en bakken zijn mijn passie, ik heb het voorrecht dat mijn hobby mijn beroep is. Na jaren in de bakkerij te hebben gewerkt sta ik nu in de keuken. Ik vind het belangrijk om vers te koken met de seizoenen mee. Dit geldt ook voor bakken, zo veel mogelijk zelf maken passend bij het seizoen. Ik hoop jullie dan ook te kunnen inspireren met mijn recepten en mijn passie over te brengen.

Elise de Haan

Redacteur

Elise de Haan

Al van jongs af aan duik ik graag de keuken in om iets lekkers te koken of te bakken. Natuurlijk het liefst met mooie, verse producten. Geen haute cuisine, wel toegankelijke gerechten voor de dagelijkse maaltijd, en vaak met een internationaal tintje. Ik deel mijn recepten graag met je!

Evelien van Arkel

Thuiskok

Evelien van Arkel

Naast een fulltime baan is koken mijn grote hobby.
Denk jij dat koken met verse ingrediënten ingewikkeld is? Nee hoor, jij kunt beter koken dan dat je denkt! In de keuken of in mijn buitenkeuken op de Big Green Egg kook ik graag heerlijke gerechten met verse seizoensgroenten. Kook jij met mij mee?

Wij zoeken hobbykoks. Echte hobbykoks met een beetje ervaring.

Ben jij een echte culinaire actieveling en vind je het leuk om daar meer mee te doen? Dan is hier jouw uitdaging! Wij zijn op zoek naar echte hobbykoks die een uitdaging aandurven. Je bent niet snel bang van een ingrediënt en durft het aan om buiten je comfortzone te stappen. We helpen je aan interessante ingrediënten om mee aan de slag te gaan en zorgen voor de nodige uitdagingen. We beloven… het wordt super leuk!

Meer informatie

Marlene Stolte

Culinair journalist

Marlene Stolte

Eten doe je iedere dag en dan kan het maar beter een feestje zijn. Met mooie verse producten, fantasie, proberen en heel soms toch wat weggooien moet dit echt goed komen.

Arianne Parent

Thuiskok

Arianne Parent

Wanneer mijn taak als administratief bediende in een ziekenhuis ‘s avonds op zijn einde loopt, kijk ik enorm uit om thuis de keuken in te duiken of buiten te kokkerellen met steeds dagverse producten uit de tuin. Voor mij is het trouwens elke dag een speciale gelegenheid om mijn huisgenoten of vrienden in de watten te leggen als het op culinair vlak aankomt. Zegt men niet… de liefde gaat door de maag….

anna kaptein

Thuiskok

Anna Kaptein

Mijn passie voor koken is al tijdens de middelbare schooltijd ontstaan. In de jaren die volgden heb ik heel wat uren in de keuken doorgebracht en heb ik mijn kennis, technieken en smaak steeds verder ontwikkeld. Mijn liefde voor het koken met verse én lokale seizoensproducten wil ik graag delen en meegeven via mijn recepten.

Linda Walvius

Thuiskok

Linda Walvius

Mijn liefde voor koken zit in de genen. Buitenkoken op mijn Big Green Egg en boven open vuur zijn een echte passie en dat doe ik dan ook het hele jaar door. Graag deel ik mijn gerechten zodat jullie geïnspireerd worden om ook zelf aan de slag te gaan.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten