Lamsvlees; dat betekent voorjaar!
Lammetjes horen bij het voorjaar, dus dat is dan de tijd om van Nederlands lamsvlees te genieten. Van koteletjes tot lamsbout! Wat kies jij?
Nieuws & Opinie
Kalfsvlees; waarom eten we dat niet vaker?
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoHoofdgerechten met kipfilet; zet smaak op tafel!
Wat is er nou makkelijker dan even een kipfiletje bakken bij je maaltijd? Maar dat kan anders. We delen de beste hoofdgerechten met kipfilet!
Check het recept of lees de infoLamsschouder, een stuk vlees vol smaak
Lamsschouder is een heerlijk mals stuk vlees van het lam. Het kost even tijd om te bereiden, maar we beloven je dat het de moeite waard is!
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes, dat betekent party-time!
Als borrelhapje op een feestje, als snack tussendoor, of als onderdeel van een warme maaltijd... kippenvleugeltjes zijn altijd een goed idee!
Check het recept of lees de infoGehaktballen; oneindig veel variatie!
Ze worden overal ter wereld gegeten, gemaakt van allerlei soorten vlees, op allerlei manieren gekruid, in ontelbare variaties; gehaktballen!
Check het recept of lees de infoGehaktbrood; met stap voor stap uitleg
Bekijk hier hoe eenvoudig het maken van gehaktbrood is en waar je op moet letten als je gehakt koopt. Plus zes gehaktbrood recepten.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers