Vlees

Zoek een goede slager en poelier

Waarschijnlijk kom je hier op zoek naar lekkere inspiratie met vlees. Dat woordje LEKKER begint bij de juiste inkoop. Zoek een echte slager of poelier en laat je adviseren. Weet wat je eet en waar het vandaan komt. Dat lukt ook niet bij iedere slager. Leer daarom je slager of poelier ook kennen en vertrouwen. Met de juiste ingrediënten op je snijplank ben je hier aan het juiste adres. We hebben voldoende ideeën en tips om daar iets lekkers mee te maken.

Vlees bereiden; Kennis is smaak

We zeiden het hierboven al: Koop een goed stuk vlees, kip, wild of gevogelte. En als je dan wat meer geld uitgeeft voor iets goeds is het natuurlijk zonde als je het in de keuken verprutst. Is het moeilijk? Nee absoluut niet, maar een beetje weten waar je mee bezig bent is wel handig. Dat voorkomt teleurstellingen. We helpen je graag op weg.

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

Vlees; Ga voor smaak en kwaliteit

Vlees is verworden tot een massaproduct en dat is echt zó zonde! We gaan hier niet beginnen over diervriendelijkheid, milieu en duurzaamheid. Wij willen graag de nadruk leggen op smaak.

Wil je echt lekker vlees eten? Dan begint dat bij de inkoop. Laat je adviseren door een echte slager of poelier. Doe eens wat anders dan gehakt of kipfilet. En als je voor gehakt gaat, haal dan gehakt wat niet voor de helft uit water bestaat. Datzelfde geldt ook voor de kipfilet.

Vegetarisch worden? Dat hoeft echt niet! Een dagje zonder vlees helpt al heel veel. Het belangrijkste motto is dat je wat meer zult moeten betalen voor ECHT vlees.

Met de artikelen en recepten op deze pagina hopen we dat je vlees weer anders gaat beleven en waarderen. Daarmee help je niet alleen jezelf aan iets lekkers, maar help je ook het milieu en de dieren.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten