Verse zuivel

Vers & Lokaal

Geen content beschikbaar

Verse zuivel; Gebruik het puur, dat is gezond genieten

Met zuivel zijn we allemaal groot gebracht. En nog altijd zijn we dol op zuivel. Melk, boter en room behoren tot de absolute basics in de keuken.

Alleen de beste zuivel producten geven je een goed gevoel tijdens het koken

Halfvolle roomboter? Halvarine met koolzaadolie? Wij begrijpen er helemaal niets van. Zet een grote klomp roomboter in de keuken en maak een ouderwets lekkere boterkoek. Vetten hebben we gewoon nodig en wij kiezen graag voor de meest natuurlijke varianten.

Volvette room, en gewoon volle yoghurt. Wij willen niet anders. Deze volle producten zijn veel smakelijker. Maak je een sausje op basis van room of yoghurt? Dan proef je het gebruik van echte ingrediënten zeker terug in het eindresultaat.

Recepten met zuivel in de hoofdrol

Room: een vet verhaal!

Room, slagroom, crème fraîche, zure room, mascarpone, clotted cream en double cream. Wat zijn de verschillen en de mogelijkheden?

Zuivel als basis voor een beslag

Boter

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten