Zuivel

Verse zuivel

Belangrijk in je basisvoorraad

Verse zuivel is super belangrijk in je basisvoorraad. Vooral melk, room en boter maar ook crème fraîche en zure room horen daar natuurlijk bij. Vaak zien we dat als heel gewoon, maar zo gewoon is het niet altijd. Ontdek de vele mogelijkheden met verse zuivel op deze pagina.

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden met verse zuivel

In supermarkten vind je megagrote koelingen vol zuivel. Maar als je gaat kijken naar de basisproducten, blijft er maar een beperkt assortiment over. Zorg dat je die basis altijd in huis hebt en kies voor de beste kwaliteit. Dat heeft direct effect op de smaak van jouw sauzen, gebakjes, taarten, desserts en nog veel meer.

Basistechnieken

Van melk maak je puddingen of beslag, met karnemelk kun je marineren en baksels luchtiger maken, yoghurt is de basis voor veel sauzen en room geeft een heerlijk zachte touch aan veel gerechten. Kortom, wie de basistechnieken met verse zuivel kent wordt vanzelf een ster in de keuken.

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief

Verse zuivel; Gebruik het puur, dat is gezond genieten

Met zuivel zijn we allemaal groot gebracht. En nog altijd zijn we dol op zuivel. Melk, boter en room behoren tot de absolute basics in de keuken.

Alleen de beste zuivel producten geven je een goed gevoel tijdens het koken

Halfvolle roomboter? Halvarine met koolzaadolie? Wij begrijpen er helemaal niets van. Zet een grote klomp roomboter in de keuken en maak een ouderwets lekkere boterkoek. Vetten hebben we gewoon nodig en wij kiezen graag voor de meest natuurlijke varianten.

Volvette room, en gewoon volle yoghurt. Wij willen niet anders. Deze volle producten zijn veel smakelijker. Maak je een sausje op basis van room of yoghurt? Dan proef je het gebruik van echte ingrediënten zeker terug in het eindresultaat.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten