
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Risotto met bospeen, zeekraal en mosselen
Deze romige risotto met verse bospeen, zeekraal en mosselen is een heerlijk gerecht voor een speciaal etentje in het voorjaar!
Tartaar van dorade; de Hollandse sushi
Doe ook eens iets anders met vis uit de Noordzee. Serveer deze tartaar van dorade als voorgerecht. Gezond en vooral...
Ovenschotel met kabeljauw en broccoligratin
Met dit recept lust iedereen vis. De ovenschotel met kabeljauw en broccoligratin is snel favoriet en er zeurt niemand over...
Garnalen schoonmaken en darmkanaal verwijderen (foto-instructies)
Garnalen schoonmaken is een minder moeilijk en vies klusje dan je mogelijk verwacht. We laten het je met een duidelijke...
Mosselen bewaren, Zo doe je dat het best
Mosselen bewaren is in deze tijd eigenlijk helemaal niet nodig. Wil je je gekochte mosselen toch wat langer bewaren? Hier...
Reacties