Vis & Schaal- en schelpdieren

Verse vis & Schaal- en schelpdieren

Eén of twee keer per week een lekker stukje vis op tafel, dat is feest. In Nederland eten we best weinig vis. Met de visrecepten op deze pagina hopen we je te inspireren om een keertje vaker vis op tafel te zetten.

Regelmatig vis eten is hartstikke gezond. En dan gaat het natuurlijk niet over één keer per week een portie kibbeling halen bij de viskraam op de hoek. Nee, dan gaat het over een lekker scholletje op je bord, of een mooi stukje wijting. Leer hier opnieuw werken met verse vis.

Recepten met verse vis; zo uit de zee op je bord

Handige kooktips

Vers van de pers

Uitgelicht: Gezond genieten met lekkernijen uit de zee

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Culinaire evenementen

Mooie ingrediënten om mee te koken? Zij maken het mogelijk

We zoeken échte makers die hun producten met zorg en vakmanschap telen, oogsten, vangen of bereiden.
Ben jij er één?

Meld je dan hier gratis aan.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten