Vis

Verse vis

Lekker en gezond genieten

Op de grote markt in de stad staat de viskraam met heel veel keuze in vis. Wat ons betreft is dat gemiddeld de beste plek om verse vis in te kopen. Woon je dichter bij de kust dan heb jij waarschijnlijk een nog beter adres. Daarnaast kun je tegenwoordige alle vis online bestellen. Aan de verkrijgbaarheid gaat het dus niet liggen. Zet weer eens vaker verse vis op tafel!

Visssoorten; uitleg + recepten

Nu in het seizoen

Zelf vis fileren

Makkelijke recepten met verse vis

Handige tips voor nog meer succes bij het maken van onze visrecepten

Kennis maken met verse vis moet je vooral op de simpelste manier doen. Begin niet met een hele vis, maar ga voor visfilet. Je visboer maakt de vis graag voor je schoon. Zo kun jij er eerst mee leren werken in de keuken. Op Lekker Tafelen vind je diverse tips om te leren werken met verse vis. Ontdek ze hier…

Vis; Lekker en gezond genieten van bij voorkeur lokale en verse vis

Verse vis is een geweldige inspiratiebron in je keuken. Ontdek de lekkerste vissoorten en leer er weer mee werken. Koop visfilet of leer zelf vis fileren, het maakt niet uit. Zet één tot twee keer per week verse vis op tafel. Uit de pan, uit de wok, uit de oven of gewoon op je boterham of pizza. Er is echt zoveel mogelijk!

Geniet van lokale vissoorten

Ga bij voorkeur voor Nederlandse vis. Waarom zou je vis van ver weg halen als hier in Nederland de meest lekkere vissoorten gevangen worden?

Op deze pagina willen we je vooral inspireren om echt aan de slag te gaan met verse vis maar ook met schaal- en schelpdieren. Pak eens mosselen, dat is gezond, snel en lekker eten tegelijkertijd of vervang de kip eens door Hollandse garnalen in je gerechten.

Vis is een gezonde keuze en de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Ontdek de basis weer, ga er mee aan de slag en wordt de ster in je eigen keuken.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten