Vis; Lekkers uit de zee

De nieuwste recepten met vis of schaal- en schelpdieren

Verse vis is een geweldige inspiratiebron in je keuken. Ontdek de lekkerste vissoorten en leer er weer mee werken. Koop visfilet of leer zelf vis fileren, het maakt niet uit. Zet één tot twee keer per week verse vis op tafel. Uit de pan, uit de wok, uit de oven of gewoon op je boterham of pizza. Er is echt zoveel mogelijk!

Geniet van lokale vissoorten

Ga bij voorkeur voor Nederlandse vis. Waarom zou je vis van ver weg halen als hier in Nederland de meest lekkere vissoorten gevangen worden?

Op deze pagina willen we je vooral inspireren om echt aan de slag te gaan met verse vis maar ook met schaal- en schelpdieren. Pak eens mosselen, dat is gezond, snel en lekker eten tegelijkertijd of vervang de kip eens door Hollandse garnalen in je gerechten.

Vis is een gezonde keuze en de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Ontdek de basis weer, ga er mee aan de slag en wordt de ster in je eigen keuken.

Handige basics

Inspiratie met verse vis

Vis-kokos curry; lekker exotisch

Deze vis-kokos curry heeft een exotisch tintje dankzij de kokosmelk. De krachtige smaken van de gebruikte specerijen maken deze curry helemaal af.

Inspiratie met schaal- en schelpdieren

Inspiratie met gerookte vis

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten