Eieren

Eieren zijn echte alleskunners

Iedereen wordt blij van een eitje bij het ontbijt of bij de lunch. Maar eieren zijn veel meer dan dat. Een eitje in een cakebeslag, een eiwit voor het maken van schuim of om gerechten luchtiger te maken, een eidooier om te binden of om een mooi kleurtje aan gebak te geven. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is ongekend veel mogelijk. Op deze pagina vind je talloze ideeën en recepten.

Een beetje hobbykok heeft altijd een grote schaal eieren staan.

Deze heerlijke recepten maak je met lekker verse eieren

Krokant gefrituurd ei

Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.

Handige keukentips en weetjes

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten