Eieren

Eieren zijn echte alleskunners

Iedereen wordt blij van een eitje bij het ontbijt of bij de lunch. Maar eieren zijn veel meer dan dat. Een eitje in een cakebeslag, een eiwit voor het maken van schuim of om gerechten luchtiger te maken, een eidooier om te binden of om een mooi kleurtje aan gebak te geven. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er is ongekend veel mogelijk. Op deze pagina vind je talloze ideeën en recepten.

Zelfgemaakte recepten met smaak. Hier gaat iedereen van smullen

Krokant gefrituurd ei

Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.

Gevulde eieren

Gevulde eieren maakte oma altijd. Het recept is door de tijd heen vele malen aangepast maar gevulde eieren zijn nog...

Advokaat met amaretto

Zo maak je van een gewone huisgemaakte advokaat een wel hele speciale variant met Amaretto. Lekker en leuk om cadeau...

Handige kooktips

Vers van de pers

Uitgelicht: Makkelijke recepten voor eieren in een heerlijke saus

Eieren in zalmsaus

Eieren en zalm, dat is een gouden combinatie. Serveer eens gekookte eieren in zalmsaus. Lekker bij de brunch, of als...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Culinaire evenementen

Hier staat binnenkort een verrassing

Mooie ingrediënten om mee te koken? Zij maken het mogelijk

Hier staat binnenkort een verrassing

We zoeken échte makers die hun producten met zorg en vakmanschap telen, oogsten, vangen of bereiden.
Ben jij er één?

Meld je dan hier gratis aan.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten