
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Zelfgemaakte Crema Catalana: Spaans dessert op z’n best
Romige Crema Catalana met citrus en kaneel, afgemaakt met een krokant suikerlaagje. Makkelijk vooraf te maken, altijd een hit.
Klassieke eiersaus bij asperges: zelfgemaakt is het lekkerst
Deze romige eiersaus voor asperges maak je vers, met eidooier, roomboter en gekookt ei. Makkelijk én zó veel lekkerder.
Krokant gefrituurd ei
Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.
Zo kies je voor een verantwoord ei
Er liggen allerlei soorten eieren in de winkels. Scharrelei, vrije uitloopei, allerlei nummers... Zo kies je voor een verantwoord ei!
Eieren pellen zonder gedoe: de beste tips en trucs
Waarom gaat eieren pellen de ene keer moeiteloos en lukt het de andere keer totaal niet. We leggen het uit...
Reacties