Lekker koken met echt verse ingrediënten

Zelfgemaakte recepten met smaak. Hier gaat iedereen van smullen
Zelfgemaakte Crema Catalana: Spaans dessert op z’n best
Romige Crema Catalana met citrus en kaneel, afgemaakt met een krokant suikerlaagje. Makkelijk vooraf te maken, altijd een hit.
Klassieke eiersaus bij asperges: zelfgemaakt is het lekkerst
Deze romige eiersaus voor asperges maak je vers, met eidooier, roomboter en gekookt ei. Makkelijk én zó veel lekkerder.
Krokant gefrituurd ei
Verras je gasten met krokant gefrituurd ei op de borrelplank. Een leuk alternatief voor bitterballen en andere frituursnacks.
Zelfgemaakte romige eiersalade – beter dan de winkel
Een volle en romige eiersalade gemaakt met roomkaas, met een klein beetje pit van ragfijn gesneden prei en knoflook.
Gehaktbrood met verstopte eieren
Het grote broertje van het Schotse ei? Wie weet! Maar makkelijker te maken en zeker zo lekker, dat is het...
Gevulde eieren
Gevulde eieren maakte oma altijd. Het recept is door de tijd heen vele malen aangepast maar gevulde eieren zijn nog...
Advokaat tiramisu; een lekkere variant op de traditionele versie
Een erg leuke variatie op de tiramisu is de advokaat tiramisu. Gevuld met stukjes pure chocolade voor een verrassend lekkere...
Advokaat met amaretto
Zo maak je van een gewone huisgemaakte advokaat een wel hele speciale variant met Amaretto. Lekker en leuk om cadeau...
Uitgelicht: Makkelijke recepten voor eieren in een heerlijke saus
Eieren in zalmsaus
Eieren en zalm, dat is een gouden combinatie. Serveer eens gekookte eieren in zalmsaus. Lekker bij de brunch, of als...
Eieren in kerriesaus
Ontdek de verrassende smaak van eieren in kerriesaus. Een perfect recept voor een dag zonder vlees, maar ook als basis...
Eieren in spinaziesaus; heerlijke voor een dagje zonder vlees
Maak kennis met een heerlijk gerecht van eieren in spinaziesaus. Geniet van de smaakvolle combinatie van eieren en verse spinazie.
Reacties