Verse Groenten

De nieuwste groenterecepten

Waarom is “Meer verse groenten eten” de eeuwige slogan? Waarom lukt het ons niet om onze dagelijkse hoeveelheid groente binnen te krijgen? Op deze pagina gaan we je overtuigen! Want groente eten is geen moeten, het is een mogen. Draai de rol eens om en ontdek dat je blij kunt worden van verse groenten op je bord.

Stap die drempel over en doe het gewoon. Pak een mes en ga weer lekker zelf snijden. In nog geen halve minuut snijd je een hele courgette. Je kunt natuurlijk ook voor de 20 keer door je instagram account scrollen.

Werken met verse groenten is echt een feest. Ontdek het “opnieuw” en eet gezonder & lekkerder. Je hoeft er geen uren voor de keuken in en we garanderen je heel veel kookplezier!

Op deze pagina vind je echt heel veel informatie over groenten. En niet alleen informatie. De 7 redenen waarom spinazie eten zo gezond is hebben we wel een keer gelezen toch? Hier geven we echte kooktips en delen we recepten die we zelf getest en lekker bevonden hebben. Lees je mee?

Ze zijn er weer!Hollandse spruitjes

Handige tips & tricks

Dit is het seizoen van......

Iedere dag een portie verse groenten op je bord

Je kunt van alles verzinnen. Van ontbijt en lunch tot diner en borreltafel. Verse groenten eten kan de hele dag door. Maar laten we eens beginnen om iedere avond tijdens het diner voldoende groenten te eten. Koop je zo’n wereldgerecht, of hoe die maaltijden tegenwoordig ook mogen heten dan gebruiken we daar nauwelijks groenten bij. Zet die groenten in de hoofdrol!

Onderstaande recepten zijn allemaal met verse groenten die nu verkrijgbaar zijn. Onder de foto’s tref je pijltjes om er doorheen te scrollen. Wij weten zeker dat deze recepten je zullen inspireren om nog meer verse groenten te eten.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten