Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ” wat eten we vandaag ” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.

100% Vers – 100% Lekker van het seizoen. Ook vandaag!

Wat eten we maandag

Gebakken aardappels met spek en uien. Dat is eigenlijk al een AGV’tje (Aardappelen, Groenten en Vlees) Maar wat nu als je dat uitbreidt met een schaal vol kleurrijke verse groenten? Afijn, als je deze recepten maakt, kun je dat vandaag zelf ervaren. Want we hebben het over kleur, maar wat dacht je van de smaak? Laat het ons weten!

Het seizoen in een muffin

Baktip van de week

Wat eten we dinsdag

Het aspergeseizoen duurt nog een dag of twintig. Je hebt dus alle reden om er volop van te genieten. We laten ze twee keer terugkomen deze week in het weekmenu. Vandaag als een lasagne, met een lekker kaasje en dat combineren we met een frisse groene salade met VERSE doperwten.

Doe eens lekker gek

Lunchtip van de week

Wat eten we woensdag

Niet mokken, lekker wokken! Vandaag halen we een heerlijke maaltijd uit de wok. Niet moeilijk, wel heel lekker. En daarbij een eenvoudige komkommersalade van Hollandse komkommers.

Steel de show!

Toetje van de week

Wat eten we vandaag?

Ons weekmenu geeft gezonde tips voor de hele week

Wat eten we donderdag

Vandaag laten we je zien hoe je met super eenvoudige ingrediënten een originele en fantastische maaltijd op tafel zet. Heel veel smaak, heel veel kleur en echt niet moeilijk om te maken. De gezelligheid krijg je erbij kado, want je gaat met z’n allen aan de tuintafel lekker doperwtjes doppen.

Feest; binnen of in de tuin

Lekker voor tussendoor

Wat eten we vrijdag

Vers eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. De ene dag kost het wat meer tijd dan de andere dag, maar vandaag zetten we zo’n makkelijke maaltijd op tafel. Grill de varkenshaas op de barbecue, maak een paprikasausje en een aardappelsalade en ga lekker in de tuin eten.

Blijf op de hoogte met ons GRATIS versmagazine

Abonneer je vandaag nog op ons GRATIS versmagazine. Wij houden je dan op de hoogte van dit weekmenu, maar ook van de ingrediënten van dit seizoen.

Abonneren

Alleen voor abonnees…

Voor abonnees van ons versmagazine hebben wij een wekelijkse leuke winactie. Ook kans maken? Abonneer vandaag nog!

Wat eten we zaterdag

Eten in de tuin hoeft natuurlijk niet altijd van de barbecue te komen. Koude gerechten hebben zomers vaak de voorkeur, maar een warme maaltijd kan ook prima. Vandaag een heerlijke bonensoep en een skinny kipsalon.

Skinny kipsalon

De kapsalon staat op nr. 1 in de vette snack lijst. Maak er een gezondere variant van. Met slechts 4 aanpassingen maak je een skinny kipsalon.

Jezelf verwennen

Borreltip van de week

Wat eten we zondag

We doen het nog een keer. Asperges, met een heerlijk Nederlands kaasje in een quiche. Een verse, zelfgemaakte salade erbij, een wijntje inschenken en genieten van het weekend!

Vers en zelfgemaakt

Zin in soep

Wat eten we vandaag?

Het blijft de altijd terugkerende vraag in onze huishoudens. Wat eten we vandaag? Lekker Tafelen geeft daar wekelijks een compleet antwoord op door een gezond en huisgemaakt weekmenu. Wij hebben alle recepten zelf gemaakt in onze eigen keukens. Bovendien geven we bij alle recepten tips zodat de kans op mislukken tot een minimum beperkt wordt.

Seizoen

De recepten in ons weekmenu zijn altijd geïnspireerd op het seizoen. We werken met verse seizoensgroenten en pure, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Het grote voordeel van werken met seizoenen is dat we de impact op het milieu verkleinen, maar ook dat je altijd met de meest smaakvolle producten werkt. De kans is groot dat je met seizoensproducten ook minder diep in je buidel hoeft te tasten.

Wij hopen dat we je op deze pagina een antwoord gegeven hebben op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak je één of meerdere van onze recepten? Dan vinden we het superleuk als je onder het recept laat weten of het een succes was of juist niet. Wij waarderen je reactie enorm!

In dit weekmenu staan 7 ideeën (voor elke dag één) en daarnaast geven we ook nog andere tips. Bak eens wat lekkers, serveer een zelfgemaakt dessert, of maak een verse salade. Vervang de zak chips eens door een lekker hapje of serveer een luxe voorgerechtje voor je maaltijd.

Tafel lekker !!

wat eten we vandaag weekmenu

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten