Aardappelgratin met tomaat en mozzarella
Smaakvolle aardappelen, verse tomaten en romige mozzarella. Een aardappelgratin met tomaat en mozzarella is een smaakexplosie.
Check het recept of lees de infoPittige kip in zoetzure ananassaus
Een verrassend lekkere pittige kip in zoetzure ananassaus waar iedereen van gaat smullen. Lekker met witte rijst en een komkommersalade
Check het recept of lees de infoRijst koken; onze tips voor perfecte rijst
Er zijn verschillende manieren om rijst te koken. We zetten de meest voorkomende manieren om perfecte rijst te koken, voor je op een rijtje.
Check het recept of lees de infoBonne femme; een heerlijk eenpansgerecht uit de koekenpan
Alle restjes groente gaan mooi op als je bonne femme maakt. Dit groentegerecht is heerlijk bij een karbonade of stukje kip.
Check het recept of lees de infoKip in het pannetje; de klassieker!
Kip in het pannetje; in de jaren 70 op veel restaurantkaarten. Inmiddels een echte klassieker, en heel makkelijk te bereiden! Proberen dus!
Check het recept of lees de infoAardappelpuree uit de oven; deze moet je proeven!
Maak eens een aardappelpuree uit de oven. Een heerlijk bijgerecht met een knapperig korstje, dat bij veel gerechten past.
Check het recept of lees de infoFish and chips zelf maken met kabeljauw en echte aardappels
Er is niets lekkerder dan het knapperige jasje van de kabeljauw en de perfect gebakken dikke frieten van jouw zelfgemaakte fish and chips.
Check het recept of lees de infoBeef Stroganoff; feest op tafel
Beef Stroganoff of Boeuf Stroganoff wordt gemaakt van biefstuk en is een Russische klassieker. Met dit recept serveer je biefstuk echt anders
Check het recept of lees de infoPittige kippenvleugels uit de oven, lekker op elk moment!
Als borrelhapje, snack op de late avond of als onderdeel van je maaltijd, onze pittige kippenvleugels uit de oven kunnen op elk moment!
Check het recept of lees de infoGebakken aardappels, zonder blancheren
Perfect gebakken aardappels zonder ze te blancheren of voor te koken. Het is een eenvoudige techniek die je jezelf gewoon aan moet leren.
Check het recept of lees de infoBroccoli met bechamel
Broccoli met bechamel, heb je dat al wel eens uitgeprobeerd? Nee? Dan is dit het moment om dat wel te doen!
Check het recept of lees de infoOntbijttip
Wentelteefjes van banaan
Restverwerking op zijn best. In dit recept worden oud brood en overrijpe banaan verwerkt tot heerlijke wentelteefjes van banaan.
Lekker lunchen
Kaas uienbroodje met Remeker kaas
Een echt lekker kaas uienbroodje met Remeker kaas. Een knapperig broodje boordevol gekarameliseerde uien en een laag romig wegsmeltende kaas
Bij de koffie of thee
Appeltaart met abrikoos
Steel de show en win de smaaktest met deze Appeltaart met abrikoos. Inclusief tips van niemand minder dan Robert van Beckhoven.
Neem weer eens een voorafje
Tartaar van dorade; de Hollandse sushi
Doe ook eens iets anders met vis uit de Noordzee. Serveer deze tartaar van dorade als voorgerecht. Gezond en vooral héél lekker.
Soep van de week
Tomatensoep van verse tomaten
De lekkerste soep maak je zelf. Met tomatensoep van verse tomaten scoor je bij vrijwel iedereen. Een basisrecept om ook mee te variëren!
Maak zelf een dessert
In de pan gebakken banaan met een heerlijke karamel
Vervang de keukenstroop op je pannenkoek eens door in de pan gebakken banaan met een heerlijke karamel. Natuurlijk ook erg lekker bij ijs.
Op de borreltafel
Komkommer zalmhapjes met honing-mosterd roomkaas
Maak in 10 minuten heerlijke komkommer zalmhapjes met honing-mosterd roomkaas die eruitzien alsof je er uren voor in de keuken hebt gestaan.
Reacties