-.

Weekmenu; Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? – Recepten, geïnspireerd op het seizoen en altijd met verse ingrediënten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt in onze eigen keuken. Op de bekende vraag ”wat eten we vandaag” krijg je hier een antwoord. En, we hebben ieder recept voorzien van een persoonlijke touch. We geven tips en variaties en hopen dat ook jij ervaart dat koken helemaal niet zo moeilijk is.

100% Vers – 100% Lekker van het seizoen. Ook vandaag!

Wat eten we maandag?

Wat eten we dinsdag?

Wat eten we woensdag?

Kook zelf met verse ingrediënten

De vraag “Wat eten we vandaag?” Kan telkens weer een enorme uitdaging zijn. En al helemaal als je met verse ingrediënten aan de slag wil gaan voor een gezonde en echt lekkere maaltijd. In dit weekmenu vind je iedere week nieuwe inspiratie.

De voordelen van zelf koken met verse ingrediënten:

  1. Je eet lekkerder
  2. Je zet iets origineels op tafel
  3. Je eet gezonder
  4. Je eet voordeliger (alleen met een goede planning)
  5. Je weet wat er in je maaltijd zit
  6. Gezelligheid (Samen koken, samen lekker tafelen)
  7. Je ontwikkelt je skills en je gaat zo steeds beter koken
  8. Je gooit minder weg
  9. Je eet duurzamer
  10. Trots, je zet echt iets van jezelf op tafel

Wat eten we donderdag?

Wat eten we vrijdag?

Wat eten we zaterdag?

Wat eten we zondag?

Ontbijttip

Lekker lunchen

Bij de koffie of thee

Schuimpjes voor de feestdagen

Kerstmis is de ideale tijd om je eens lekker uit te leven in de keuken. Deze schuimpjes voor de feestdagen zijn te leuk om ze niet te maken.

Neem weer eens een voorafje

Soep van de week

Maak zelf een dessert

Op de borreltafel

Wat eten we vandaag?

Het blijft de altijd terugkerende vraag in onze huishoudens. Wat eten we vandaag? Lekker Tafelen geeft daar wekelijks een compleet antwoord op door een gezond en huisgemaakt weekmenu. Wij hebben alle recepten zelf gemaakt in onze eigen keukens. Bovendien geven we bij alle recepten tips zodat de kans op mislukken tot een minimum beperkt wordt.

Seizoen

De recepten in ons weekmenu zijn altijd geïnspireerd op het seizoen. We werken met verse seizoensgroenten en pure, eerlijke en zoveel mogelijk lokale producten. Het grote voordeel van werken met seizoenen is dat we de impact op het milieu verkleinen, maar ook dat je altijd met de meest smaakvolle producten werkt. De kans is groot dat je met seizoensproducten ook minder diep in je buidel hoeft te tasten.

Wij hopen dat we je op deze pagina een antwoord gegeven hebben op de vraag “Wat eten we vandaag?”. Maak je één of meerdere van onze recepten? Dan vinden we het superleuk als je onder het recept laat weten of het een succes was of juist niet. Wij waarderen je reactie enorm!

In dit weekmenu staan 7 ideeën (voor elke dag één) en daarnaast geven we ook nog andere tips. Bak eens wat lekkers, serveer een zelfgemaakt dessert, of maak een verse salade. Vervang de zak chips eens door een lekker hapje of serveer een luxe voorgerechtje voor je maaltijd.

Tafel lekker !!

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten