Aardappel uien ovenschotel met Franse kaas
Aardappel uien ovenschotel met Franse kaas heerlijk als bijgerecht, maar met een frisse salade erbij ook prima als vegetarisch hoofdgerecht.
Check het recept of lees de infoDetailsSpaghetti limone
De combinatie van het zuur van citroen en het romige van de kaas en de boter maakt spaghetti limone tot een ware smaaksensatie.
Check het recept of lees de infoDetailsZoete aardappel stamppotje
Een stamppot wordt al gauw saai gevonden, maar dit hoeft echt niet. Probeer dit zoete aardappel stamppotje maar eens, je zult verrast zijn.
Check het recept of lees de infoDetailsPasta met kipgehakt en paprikasaus
Een heerlijke pasta met kipgehakt en paprikasaus van geroosterde paprika die in de rigatoni verdwijnt, zodat iedere hap een feestje is.
Check het recept of lees de infoDetailsVispakketje “bouillabaisse”, met verse rouille
Vispakketje "bouillabaisse", naar een typisch visgerecht uit Marseille. Eens helemaal anders, maar boordevol smaak!
Check het recept of lees de infoDetailsPoké bowl vega met lekker veel groente
Genieten van een vegetarische poké bowl kan ook zonder vleesvervangers dat bewijst deze poké bowl vega met lekker veel verse groenten.
Check het recept of lees de infoDetailsOosterse wokschotel met broccoli
Zet weer eens een wok op het fornuis. Deze Oosterse wokschotel zit vol verse groenten. Gebruik vooral broccoli, inclusief de steel.
Check het recept of lees de infoDetailsOntbijttip
Gevuld broodje ei; lekker voor ontbijt of lunch
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
Lekker lunchen
Broodje hete makreel; zoveel lekkerder dan een broodje makreel van de viskraam
Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.
Bij de koffie of thee
Puddingbroodjes; de enige echte en ook de allerlekkerste
Geen zacht broodje gevuld met gele room, maar de enige echte puddingbroodjes met een heerlijke banketbakkersroom. Dat is pas smullen!!
Maak zelf een dessert
Appel custard uit de oven – met de geur van kaneel en vanille
Een heerlijk nagerecht met appel custard uit de oven, zacht, romig en eenvoudig te maken met maar een paar ingrediënten.
Op de borreltafel
Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas van de Molkerij
Het ideale borrelhapje voor de herfst: gevulde kastanjechampignons met geitenkaas van de Molkerei (uit Friesland), met kruidenolie uit de pot en dille.











