Kookschool; Tips van ervaren thuiskoks

Kookschool – Mam, hoe maak jij die kwarktaart? Oma, hoe kreeg jij die rode kool altijd zo lekker? Herken je deze vragen? Helaas gaat dit steeds meer verloren. Koken en bakken is je hobby, en als dat het niet is, ga je gewoon eten halen. En toch… Zelf koken en bakken is niet alleen lekkerder, het is ook echt gezelliger. Samen aardappels schillen of tuinboontjes doppen. Maak van groenten snijden een yoga momentje. Geniet met elkaar niet alleen van de heerlijke smaken die straks op tafel staan, maar ook van het bereiden van die maaltijd.

Kruimige aardappelen

Kruimige aardappelen, wat zijn hun eigenschappen, waar gebruik je ze voor en wat zijn de gangbaarste soorten kruimige aardappels.

Tong bakken doe je zo

Vind je verse tong bakken lastig? Weet je niet goed waar te beginnen? Met deze stap voor stap handleiding en foto's helpen we je op weg.

Vastkokende aardappelen

Vastkokende aardappelen, wat is het verschil met andere soorten? En voor wat voor soort gerechten gebruik je die vastkokende aardappels?

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten