Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Recepten

Heerlijk genieten van de herfst

Koken en bakken met champignons

Recepten met verse ingrediënten

Koken en/of bakken met verse ingrediënten is gezond, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat je deze verse producten met behulp van een goede basisvoorraad omtovert tot een serieus lekkere en originele maaltijd. Lekker Tafelen heeft een collectie van meer dan 3000 recepten. Alle recepten zijn door onszelf gemaakt en getest in onze eigen keukens.

Wat eten we vandaag?

Ieder dag een origineel idee? Bekijk het Lekker Tafelen weekmenu. Je vindt er voor iedere dag van de week een gezond en lekker recept.

Naar het weekmenu

Je ruikt ze in het hele huis

Stoofpotten

Ze horen onlosmakelijk bij de herfst: Stoofschotels. Van een Hollandse hachee tot Franse Boeuf Bourguignon en Limburgs zuurvlees.

Smaak van de herfst

Appeltaart recepten

Een kop koffie of een kop thee op het bankje voor de deur met een heerlijke punt zelfgebakken appeltaart. Dat is het echte herfstgevoel.

Ze zijn er weer!

Stoofpeertjes

De klassieker uit oma’s tijd: Stoofpeertjes. Laat ze heerlijk even pruttelen in een pannetje. Het resultaat zijn heerlijk rode peertjes die passen bij veel herfstgerechten.

Ovenschotels

Uit de wok

De lekkerste ideeën voor thuisbakkers

Vers gebakken brood

Mexicaans maisbrood

Mexicaans maisbrood wordt gemaakt van een combinatie van (tarwe)bloem en maismeel waaraan verschillende Mexicaanse smaken en ingrediënten worden toegevoegd.
Lees verder...

Meer broodrecepten

Cake uit eigen oven

Zelfgemaakt gebak

Hartige lekkernijen