Thaise kip in pindacurry; Kai panang
Kai Panang, dat is heerlijke Thaise kip in pindacurry. Als je een liefhebber bent van de Aziatische keuken moet je dit gerecht echt proeven!
Gehaktbrood van kipgehakt met paprika en champignons
Een gehaktbrood van kipgehakt, heerlijk zacht door de toevoeging van groenten en een ingrediënt wat je niet in een gehaktbrood verwacht.
Tex-Mex rijstovenschotel; vegetarisch comfortfood
Ovenschotels hoeven niet speciaal met aardappels gemaakt te worden. Met rijst maak je een lekkere, vegetarische Tex-mex rijstovenschotel.
Biefstuk met champignonroomsaus
Vers en zelfgemaakt is echt niet ingewikkeld. Serveer eens biefstuk met champignonroomsaus. Maar dan wel helemaal zelf maken natuurlijk.
Vispakketje met mosselen
Je brengt de zee direct op je bord met dit Frans-Normandisch geïnspireerde recept voor een vispakketje met mosselen.
Salsa van komkommer en appel
Neem een zak tortillachips en serveer met een salsa van komkommer en appel. Dit is echt een gangmaker met het motto: Lekker Gezellig Tafelen.
Hasselback aardappels, je moet ze eens gemaakt hebben
Hasselback aardappels zijn waaiervormig gesneden aardappelen uit de oven. Bijzonder simpel en decoratief. Het trucje verklappen we ook.
Gevulde appels met vanillesaus
Met appels kan je meer dan alleen appeltaart of zo uit de hand eten. Wat dacht je van gevulde appels met een huisgemaakte vanillesaus?
Bloedworst met appel op brood
Trek in een stevige en echt lekkere lunch? Bak eens een pan vol bloedworst met appel, vooral op koude dagen een echte aanrader.
Bloemkoolsoep, gooi het kookwater nooit weg!
Kook bloemkool, maar gooi het kookwater niet weg. Dit kun je gebruiken voor een bloemkoolsoep. Zo houd je nooit meer bloemkool over.
Bananencake met kokos en chocolade
Bananen, kokos en chocolade zijn een gouden smaakcombinatie. Gebruik gerust overrijpe bananen te gebruiken voor deze heerlijke bananencake.
Chocoladecake met peren, dadels en pecannoten
Een rijk gevulde chocoladecake met peren om de herfst te verwelkomen. Alleen de geur van de taart is al genieten! Met peren, noten en dadels.
Halloumi salade met vijgen
Als je de nazomer of de herfst op tafel wil zetten serveer je een heerlijke halloumi salade met vijgen en een zelfgemaakte vinaigrette.
Hummus van bietjes met geitenkaas
De basis hummus is gemaakt van kikkererwten. Maar witte bonen kun je ook gebruiken voor deze kleurrijke hummus van bietjes en geitenkaas.
Pasta gevuld met spinazie, champignons en brie (Tapas)
Pasta gevuld met spinazie, champignons en brie serveer je als tapas. Een mooie combinatie, en eenvoudig te maken. Trakteer je gasten!
Gevulde brie; ook dat kun je zelf maken!
Een caloriebommetje vandaag, maar wel lekker! Gevulde brie is heel eenvoudig zelf te maken en een lekkernij bij de borrel.
Reacties van onze lezers