Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Recepten

Koken, stomen, bakken, braden, roerbakken. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden in de keuken. Zorg voor verse ingrediënten in je koelkast en onderstaande recepten helpen je verder. Ze zijn allemaal gemaakt en getest in onze eigen keukens. Laat het je smaken!

Zoek een lekker recept

Recepten voor ieder moment van de dag

Gezond eten is een kwestie van gezonde ingrediënten inkopen. Het voordeel is dat je dan automatisch ook lekkerder eet. Dat geldt niet alleen voor de avondmaaltijd. Echt genieten begint al bij het ontbijt, de lunch of het tussendoortje. Op Lekker Tafelen vind je voor ieder moment van de dag een passend recept.

Recepten voor een compleet diner

Een enorm scala aan ideeën voor je diner. Van snelle maaltijden tot uitgebreide maaltijden en van klassiekers tot moderne gerechten. Alle gerechten zijn in eigen keukens gemaakt en getest. Een diner is natuurlijk pas echt compleet met de juiste voorgerechten en/of bijgerechten. Ook een lekker dessert mag niet ontbreken.

Hoofdgerechten

Onderstaand een grote verzameling hoofdgerechten. Je kunt bladeren door recepten in verschillende categorieën. Wat eet jij vanavond? Wordt het aardappelen, rijst of pasta en doe je daar vlees of vis bij. Of ga je voor een vegetarisch gerecht? Hier vind je volop inspiratie.

Sauzen

Wat eten we vandaag?

Check het Lekker Tafelen Weekmenu

Bakken voor thuiskoks

Eenvoudige bakrecepten voor iedere thuiskok. Of je nu een feestje te vieren hebt of gewoon zin hebt in iets lekkers, er staat altijd een leuk recept op Lekker Tafelen. Van taarten tot cake, koekjes, en brood. Serveer iets lekkers bij de koffie, wees origineel op een verjaardag of maak een lekker brood als bijgerecht bij je warme maaltijd.

Recepten voor de borreltafel

Ook ‘s middags of ‘s avonds bij de borrel kan het echt een beetje lekkerder en gezonder. Laat die zak chips of die zak borrelnootjes gewoon in de winkel liggen. Maak met verse producten iets lekkers en je gasten zullen het allemaal waarderen. Dat is tenslotte waar je het voor doet. Met deze zelfgemaakte borrelhapjes kan jouw avond niet meer stuk. Moeilijk? Nee hoor, wij hebben deze hapjes al eens gemaakt en delen onze tips en geheimen zodat het bij jou in één keer lukt. Laat je het ons weten als je iets gemaakt hebt van onze website?

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer