Spaanse Lamskoteletten
Kun je ze al ruiken, deze heerlijke, geroosterde Spaans gekruide lamskoteletten? Een echt zomers gerecht voor op de barbecue.
Broodje hamburger BLT ( Bacon, Lettuce, Tomato )
Broodje hamburger BLT vernoemd naar de beroemde sandwich met bacon, lettuce, tomato ofwel bacon, sla en tomaat. Super simpel en doeltreffend.
Scholrolletjes met Dijonaisesaus
Variëren met vis is makkelijker dan je denkt! Deze scholrolletjes met dijonaisesaus zijn een lust voor het oog en ze smaken geweldig.
Gevulde kipfilet met spinazie, gewikkeld in parmaham
Oi.... deze gevulde kipfilet met spinazie en parmaham is een feest op je bord. Een fantastisch gerecht voor het voorjaar en de zomer.
Krieltjes bloemkool en biefstukpuntjes uit de wok
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht creëert als je deze in de wok klaarmaakt.
Gebakken feta oftewel Saganaki cheese
Saganaki cheese of gebakken feta een heerlijk voorgerecht uit de Griekse keuken. Het perfecte hapje voor de kaasliefhebber.
Geglaceerde bospeen, heerlijk zoete worteltjes!
Geglaceerde bospeen, een lekker bijgerechtje dat heel goed past bij een stukje vlees of vis en wat gekookte aardappelen of aardappelpuree!
Aardbeien bavarois; Samen delen zoals bij oma!
Aardbeien bavarois, zoals oma die vroeger maakte. Niet uit een bakje maar gewoon homemade. Een toetje met super veel smaak en echt vers fruit
Asperges op brood; Bouw je eigen lunchparty
Een broodje gezond, maar dan anders. Serveer eens asperges op brood! Dit is een smaakfeestje van alleen maar verse ingrediënten.
Aardappelsalade met ei
Deze aardappelsalade met ei kan zowel in de zomer als in de winter. Serveer eens met een schnitzel, een haring of een stukje gerookte zalm.
Groene aspergesoep met een eitje
Geen zin in asperges schillen? Maak deze groene aspergesoep. Groene asperges hoef je niet te schillen, alleen het onderkantje even afbreken.
Dijonaisesaus; Voor vlees, vis of groenten
Zelf saus maken is lekkerder dan de kant en klare sauzen uit de supermarkt! Deze dijonaisesaus is een heerlijke topping voor veel gerechten.
Kwarktaart met aardbei en limoen
Een kwarktaart zelf maken is zoveel origineler en lekkerder dan een kwarktaart uit een pak. In dit recept 2 lagen kwark op een biscuitbodem.
Soezen bakken; met een vulling van advokaat-room
Soezen bakken is een leuke bezigheid, bak extra en vries ze in. Zo heb je altijd een dessert of een lekkernij bij de koffie of thee.
Yufka Börek met feta en peterselie
Yufka Börek is krokant van buiten en binnenin heerlijk zacht, gevuld met stukjes feta en peterselie. Een gerecht uit de Turkse keuken.
Gefrituurde kippenvleugeltjes, die maak je zelf!
Als snack, of als onderdeel van je maaltijd, gefrituurde kippenvleugeltjes zijn altijd een goed idee. En natuurlijk maak je ze helemaal zelf!
Reacties van onze lezers