Kaas

Waar kaas is is het feest

We worden niet voor niets wel eens kaaskoppen genoemd. We zijn dol op kaas. En als je een beetje lekkere kaas weet in te kopen is het altijd feest. Of je nu een lekkere plak kaas op je boterham of cracker legt, of dat je het kontje van een stuk kaas over een ovenschotel raspt, er is altijd wel een lekker moment voor kaas. En dan hebben we het nog niet over een kaasplankje als dessert of bij de borrel. Wie wordt daar nou niet blij van?

Met wat verschillende kaassoorten in huis ben je klaar voor een ontbijt, een diner, een tussendoortje, maar ook voor een feestje.

Kaasrecepten

Risotto met drie kazen

Risotto, dat is toch echt een van de lekkerste soorten comfortfood uit de Italiaanse keuken. En risotto met drie kazen is dat zeker!

Kookschool

Inspiratie & Ideeën

Zwitserse kazen

Wat weet jij van Zwitserse kazen? Mogelijk ken je de Emmentaler en de Gruyère. Maar er is meer. Lekker Tafelen vertelt over Zwitserse kaas!

Kaasrecepten

Blauwe kaasburger

Kaasliefhebber en burgerliefhebber? Een knapperig broodje, een sappige burger en een flinke plak blauwe kaas, dat is de blauwe kaasburger!

Kookschool

Inspiratie & Ideeën

Kaasrecepten

Kookschool

Inspiratie & Ideeën

Kaasrecepten

Kookschool

Inspiratie & Ideeën

Cabrales; niet voor watjes!

Ben je een liefhebber van blauwe kaas? Dan hebben we voor jou een artikel over Cabrales. Blauw, Spaans en lekker pittig. Wat wil je nog meer?

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten