Graskaas; heerlijk zachte en romige kaas in de zomer
Vanaf eind mei, begin juni is er weer graskaas. Graskaas is kaas, gemaakt van melk van koeien die weer buiten lopen.
Hapjes met brie; vijf ideeën voor de borreltafel
Jouw vrienden zullen hapjes met brie op de borreltafel dubbel waarderen. 5 ideeën + een tip voor iedereen die brie bij de borrel serveert.
Salades met kaas – Zet de zomer op tafel
Ga eens bij de kaasboer langs en maak met die kaasjes één van deze zes salades met kaas. Je kunt daar echt de mooiste combinaties mee maken.
Tosti’s; de lekkerste variaties om zelf te maken
Tosti maar gewoontjes? Na vandaag niet meer. Wij hebben de lekkerste tosti's voor je op een rij gezet. En we zijn benieuwd naar jouw variant.
Kaasplankjes; meerdere combinaties om zelf te proeven
Verschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Kaasfondue; recepten uit verschillende landen!
Heerlijke recepten voor kaasfondue. Je vindt hier internationale recepten, maar vooral ook recepten voor een heleboel gezelligheid aan tafel.
Geraspte kaas; de voordelen van zelf raspen
Mouwtjes omhoog en raspen maar. In dit artikel vertellen we je alle voordelen van zelf geraspte kaas. Je houdt geen kontjes kaas meer over.
Reacties van onze lezers