Kaas

De nieuwste recepten met kaas

Nederland is een kaas land. Is dat zo? Ja natuurlijk, we zijn wereldberoemd met onze Goudse kazen. Maar ook in andere landen worden de meest lekkere en bijzondere kaasjes gemaakt.

Kaas maken is puur ambacht. Een ambacht wat in vele landen door heel veel mensen aangepakt wordt om de kost te verdienen. In veel gevallen wordt er ook kaas gemaakt om de melk beter te verwaarden. De melk levert zo simpelweg meer op.

Hoe het ook allemaal in zijn werk gaat, wij genieten graag van al deze kaas varianten. We worden blij van echte kaaswinkels waar je de kaas ruikt als je binnenloopt. Laat je adviseren voor de ultieme variatie op je kaasplank of de lekkerste kaas in jouw salade.

Ga ook voor kaas naar een echte specialist

Handige weetjes

Mozzarella; De buffelmozzarella is het lekkerst

Blauwe kaas; Dit maak je ermee

Nog meer lekkernijen met kaas in de hoofdrol

Hummus van bietjes met geitenkaas

De basis hummus is gemaakt van kikkererwten. Maar witte bonen kun je ook gebruiken. Bijvoorbeeld voor deze kleurrijke hummus van bietjes en geitenkaas.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten