Kaas

Echte kaas daar ga je van houden

Weer kaas op de boterham? Als dat is wat je denkt doe je iets niet goed. Want van echte kaas ga je houden. Met echte kaas bedoelen we niet de vacuüm verpakte kazen uit de supermarkt, maar echte, smaakvolle kazen van je lokale kaasspecialist.

Kaas weetjes

Je kunt heel gewichtig doen over de wijn die je schenkt. Smaakcombinaties en wijnhuizen zijn dan vaak onderwerp van gesprek. Waarom doen we dat niet met kaas? Want de kaasmaker en de smaakcombinaties zijn bij kaas net zo interessant.

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief

Kaas voor echte kaaskoppen

Nederland is een kaas land. Is dat zo? Ja natuurlijk, we zijn wereldberoemd met onze Goudse kazen. Maar ook in andere landen worden de meest lekkere en bijzondere kaasjes gemaakt.

Kaas maken is puur ambacht. Een ambacht wat in vele landen door heel veel mensen aangepakt wordt om de kost te verdienen. In veel gevallen wordt er ook kaas gemaakt om de melk beter te verwaarden. De melk levert zo simpelweg meer op.

Hoe het ook allemaal in zijn werk gaat, wij genieten graag van al deze kaas varianten. We worden blij van echte kaaswinkels waar je de kaas ruikt als je binnenloopt. Laat je adviseren voor de ultieme variatie op je kaasplank of de lekkerste kaas in jouw salade.

Ga ook voor kaas naar een echte specialist

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten