Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Verse ingrediënten

VERS is het sleutelwoord op Lekker Tafelen. Koken met verse ingrediënten betekent puur koken. Je laat niets aan het toeval over en je weet dus exact wat je eet. Enige basiskennis over de verschillende producten is dan ook echt van belang. Op Lekker Tafelen leer je meer over deze verschillende productgroepen. We proberen je steeds weer te inspireren om met mooie basisproducten iets bijzonders op tafel te zetten.

Verse ingrediënten

Aardappelen, Groenten en Fruit

Aardappelen, groenten en fruit, ook wel afgekort als AGF is een gezonde keuze. Hier vind je recepten, tips en informatie. Maar niet alleen dat. Wij zetten het seizoen centraal. Hanteer je de seizoenen ook? Dan eet je lekkerder en voordeliger.

Meer: AardappelenGroentenFruit

Vlees en vis

Over vlees bestaat nogal wat discussie. We zouden met z’n allen minder vlees moeten eten in verband met het klimaat. Wij zijn van mening dat je vooral beter vlees moet eten. Sla de supermarkt over en ga naar een echte slager. Betaal voor kwaliteit!

Ook vis is steeds meer een beladen onderwerp. Keurmerken moeten de oplossing bieden. Wij kiezen graag voor vis die door onze eigen Nederlandse vissers gevangen is en bij voorkeur in Nederlandse wateren. Laat je inspireren op Lekker Tafelen.

Meer: VleesVis

Zuivel, kaas en eieren

Wij rekenen zuivel, kaas en eieren tot de gezonde keuzes. Niets is fijner dan werken met verse ingrediënten. Ook in deze categorieën is er sprake van verschillende kwaliteitsklassen. Kies altijd voor smaak!

Meer: ZuivelKaasEieren

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer