Verse ingrediënten

VERS is het sleutelwoord op Lekker Tafelen. Koken met verse ingrediënten betekent puur koken. Je laat niets aan het toeval over en je weet dus exact wat je eet. Enige basiskennis over de verschillende producten is dan ook echt van belang. Op Lekker Tafelen leer je meer over deze verschillende productgroepen. We proberen je steeds weer te inspireren om met mooie basisproducten iets bijzonders op tafel te zetten.

Verse ingrediënten

verse groenten

Verse Groenten

Eet volop verse groenten! Naast vitamines bevatten ze ook vezels die je lichaam hard nodig heeft. Wij werken graag met verse groenten.

Lees verder
vers fruit

Fruit

Wat zijn nu de seizoenen van vers fruit, en waar moet je op letten bij het kopen van fruit? Je vind op deze pagina veel recepten & inspiratie

Lees verder
Vis

Vis; Lekkers uit de zee

Vis mag vaker op de Nederlandse menukaart staan. Kies bij voorkeur voor vis uit de eigen Noordzee. Dat is duurzaam, gezond en lekker!

Lees verder
kaas

Kaas

Kaas recepten, de handigste tips en de leukste verhalen over kaas vind je op Lekker Tafelen. Ontdek hoe kaas je leven mooier maakt!

Lees verder
Zuivel

Verse zuivel

Werken met verse zuivel is lekker en gezond. Melk, Yoghurt, Kwark en Boter gebruiken we liefst puur. Toevoegingen aan zuivel doen we zelf wel.

Lees verder

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten