Recepten om zelf te maken



Verse ingrediënten

Terug naar homepage
Verse ingrediënten

VERS is het sleutelwoord op Lekker Tafelen. Koken met verse ingrediënten betekend puur koken. Je laat niets aan het toeval over en je weet dus exact wat je eet. Enige basiskennis over de verschillende producten is dan ook echt van belang. Op Lekker Tafelen leer je meer over deze verschillende productgroepen. We proberen je steeds weer te inspireren om met mooie basisproducten iets bijzonders op tafel te zetten.

aardappels

Aardappelen

Zelf schillen is voordeliger

courgette

Groenten

Vers van het seizoen

sinaasappel

Fruit

Een gezonde keuze

Varkens rib roast stoer vlees op tafel

Vlees

Ga voor kwaliteit

Wilde zalm of kweekzalm? Waar moet je op letten

Vis

Ga voor duurzaam

goudse-boeren-kaas-haastrecht-twee-hoeven_7236-001-890x395_c

Kaas

Lekker van de boer

zuivel-melkbussen

Zuivel

Belangrijke voedingsstoffen

eieren

Eieren

Scharrel- of vrije uitloop

Verse ingrediënten; Waarom?

Het koken en/of bakken met verse ingrediënten heeft onze absolute voorkeur. Niet alleen omdat het gezond is, maar vooral ook omdat je je eigen smaken combineert. Koken met verse ingrediënten is echt veel goedkoper en geeft je meer mogelijkheden in de keuken.