Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Verse ingrediënten

VERS is het sleutelwoord op Lekker Tafelen. Koken met verse ingrediënten betekent puur koken. Je laat niets aan het toeval over en je weet dus exact wat je eet. Enige basiskennis over de verschillende producten is dan ook echt van belang. Op Lekker Tafelen leer je meer over deze verschillende productgroepen. We proberen je steeds weer te inspireren om met mooie basisproducten iets bijzonders op tafel te zetten.

Vlees

Kipfilet recepten en inspiratie

Kipfilet is het meest misbruikte stukje vlees. We zien het helaas maar al te vaak als goedkoop gemaksproduct. Met deze kipfilet recepten willen we je vooral inspiratie bieden om te kiezen voor eerlijkere en smaakvolle kip. Met genoemde kipfilet recepten weet je steeds weer te verrassen. Tafel lekker!
Lees verder...

Vis

Vissalade

Een zelfgemaakte vissalade is echt een lekkernij. Maak het van restjes vis of koop het staartstuk van een vis naar keuze. Serveer deze huisgemaakte vissalade op een toastje, op een broodje of als (lunch) maaltijd met een groene salade van het seizoen.
Lees verder...