Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door rubriek

Specials

In de rubriek specials vind je bundels van productinformatie en recepten.

Verse Tuinbonen; 5 recepten om ze eens anders op tafel te zetten

Het seizoen van de verse tuinbonen is weer geopend. Waarom dan niet gezellig een middagje bonen doppen op de tuintafel. Genieten van het zonnetje en ja hoor, je mag best een slokje rosé nemen, terwijl je hard werkt aan een verse maaltijd. Lekker Tafelen zet vijf ideeën op een rij om die verse tuinbonen tot een succes te maken.

Daslook; 5 recepten met “onkruid”

Daslook is een plant uit de lookfamilie en net als knoflook, bieslook, prei en ui een echte smaakmaker. De intense smaak van daslook is zeer geschikt voor het op smaak maken van je gerechten. Het leuke van daslook is dat deze vaak gewoon in jouw achtertuin staat. Wij zetten 5 recepten met daslook op een rij.

Kropsla en krulsla; Worden het vergeten groenten?

Kropsla en krulsla, je moet er tegenwoordig naar zoeken. Massaal zijn we overgestapt op de zakjes sla melange in de koeling van de supermarkt. Maar hoe leuk is het om zelf met zo'n krop sla te werken. Weet jij nog hoe je met kropsla en krulsla een heerlijke salade op tafel zet?

Rabarber desserts; 10x inspirerende recepten

Lust je graag rabarber? Ga dan eens net een stapje verder dan de bekende rabarber compote. Durf jij je te wagen aan één van onze tien rabarber desserts? We hebben 10 betrouwbare en inspirerende recepten voor je op een rij gezet en we zijn natuurlijk benieuwd welke jij kiest uit deze rabarber desserts.