Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door rubriek

Specials

In de rubriek specials vind je bundels van productinformatie en recepten.

Soufflé maken; hier vind je tips en tricks

Een soufflé maken is superleuk om te doen. Je zet echt iets origineels op tafel. Maar een soufflé maken wordt vaak als moeilijk ervaren.Het is echter niet zo moeilijk als het lijkt en met deze tips lukt het jou voortaan ook. Soufflé maken wordt geen lastige klus maar een leuke uitdaging. Uiteraard inclusief recepten.

Aardpeer; niet heel mooi, wel erg lekker

Een aardpeer is echt één van de minst mooie groenten die we kennen, knobbelig, hobbelig en niet heel groot. Gelukkig doet het uiterlijk niets af aan de smaak want wat smaken ze lekker en wat is de aardpeer veelzijdig. Lees hier meer over deze knolgroente en probeer eens één van onze recepten.

Wintersoepen; drie oer-Hollandse klassiekers

Drie oer- Hollands klassieke wintersoepen, stampensvol verse, lekkere ingrediënten voor volop genot na een middagje in de winterse natuur. Wintersoepen staan ook bekend om hun voedzame karakter en zijn daarmee een heerlijke maaltijd voor iedereen die uit school komt of een dag hard gewerkt heeft.

Peulvruchten; Hip, gezond en voedzaam

Peulvruchten; Hip, gezond en voedzaam - Peulvruchten is de benaming voor een lange lijst met producten. Onder peulvruchten vallen bijvoorbeeld ook de kiemen en de pinda's. Wij beperken ons hier tot de bonen, erwten en linzen. Deze culinaire special is er op gericht om creatiever te worden met bonen. Peulvruchten zijn niet alleen hip en trendy, maar vooral ook gezond. Vooral in de vegetarische…