Tag: Vlees – Ossenhaas

Carpaccio van ossenhaas

Ben jij liefhebber van een echt lekkere carpaccio van ossenhaas? Goede kwaliteit vlees en dun snijden is de truc. Slijp je mes maar vast.

Gebraden ossenhaas met verrassende yoghurt-kruidensaus

Een nieuwe ontdekking in de schappen kan een gerecht dat je vaker maakt soms een heel ander tintje geven. Ik snuffel dan ook altijd graag in diverse winkels naar leuke, mooie ingrediënten die je gerechten net even anders maken. Zo kwam ik vandaag de Alpro Mild&Creamy tegen. Een plantaardige yoghurtvariatie ...

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten