Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Kookschool rubriek

Kookschool

In de Lekker Tafelen kookschool vind je keukentips van foodies. Lekker Tafelen foodies! Dat betekend dat alle tips rechtstreeks uit de praktijk komen. Van pasta en pizza maken tot het schoonmaken en bereiden van een kreeft of het snijden van verse groenten.

Eieren pocheren doe je zo:

Het pocheren van een is wordt vaak als lastig ervaren. Maar eieren pocheren is vooral een kwestie van geduld en helemaal niet zo lastig als het lijkt.

Shoarmakruiden zelf mengen

Shoarmakruiden zelf mengen is echt wel de moeite waard. Dit is zo'n recept dat in de loop der jaren steeds een beetje geperfectioneerd is. Proberen dus!

Visbouillon maken

Zelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste dingen voor jouw zelfgemaakte visbouillon.

Ravioli maken

Zelf ravioli maken geeft voldoening, is leuk om te doen en het resultaat is ook nog eens heel lekker. Vul de ravioli met jouw eigen creatieve vulling.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer