Kookschool

In de Lekker Tafelen kookschool vind je keukentips van foodies. Lekker Tafelen foodies! Dat betekend dat alle tips rechtstreeks uit de praktijk komen. Van pasta en pizza maken tot het schoonmaken en bereiden van een kreeft of het snijden van verse groenten.

Sla wassen doe je zo

Kroppen sla, bladsla, sla uit de moestuin. Je moet het even wassen voor je het gebruikt. Sla wassen doet ieder op z'n eigen manier. We geven tips & trucs.

Roomsaus of Bechamelsaus

Boter, bloem, melk, room. Zijn dat ook basisingrediënten in jouw keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor talloze gerechten.

Tips & weetjes voor als je wilt koken of bakken met rabarber

Rabarber is, in tegenstelling tot wat iedereen denkt, een groente. Een groente die wel veel als fruit wordt verwerkt. Rabarber is daarom ontzettend veelzijdig. Rabarber heeft een fris zure smaak en is familie van de duizendknoopfamilie. Rabarber bestaat uit grote bladeren en dikke stelen. De bladeren van de rabarber kunnen...

Zachte broodjes bakken

Zelf je zachte broodjes bakken lijkt een heel karwei maar als je dit eenmaal eens gedaan hebt blijkt het niet zo moeilijk als het lijkt.

Pagina 1 van 24 1 2 24

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten