Kalfsragout zelf maken is echt niet moeilijk
De lekkerste kalfsragout maak jezelf. Ragout maken is helemaal niet moeilijk en het effect is vaak geweldig. Ook voor je dagelijkse maaltijd!
De lekkerste kalfsragout maak jezelf. Ragout maken is helemaal niet moeilijk en het effect is vaak geweldig. Ook voor je dagelijkse maaltijd!
Uit de oude doos: kippenragout met champignons van hele kip, een ouderwets lekker familierecept voor in een pasteitje of met witte rijst.
Wist je dat je ook een heerlijke ragout kunt maken met kaas? De kaasragout kun je serveren in een pasteitje maar ook bij pasta.
Deze heerlijke kaasragout met eieren valt bij iedereen in de smaak. Heerlijk in een pasteitje of als vleesvervanger bij de warme maaltijd.
Vol-au-vent, een door de Belgen geadopteerde Franse klassieker. Nu maak je hem zelf zoals in de gerespecteerde Belgische brasserie!
Wildragout, een lekker voorafje bij een bijzonder etentje, maar ook gewoon heerlijk met pasta of rijst, voor een gewone dagelijkse maaltijd!
Serveer in de herfst of winter eens deze verrukkelijke wildragout met paddenstoelen en groene peper. Lekker over de pasta of de rijst.
Een klassieke runderragout met een variatie voor een extra gevulde runderragout. Lekker in een pasteibakje maar ook bij rijst of pasta.
Deze ragout van asperges en kip is overheerlijk. Je kunt de kip ook vervangen door vis. Serveer met rijst, met pasta of in een pasteibakje.
Niet de klassieke op basis van een roux maar een visragout op basis van Japanse miso bouillon. Deze ragout van vis zet je met trots op tafel.
Lekker eten van het seizoen? Serveer eens een aspergeragout als voorgerecht of als lunch, kan ook als hoofdgerecht bij pasta, rijst of friet.
Het is echt zó simpel om zelf even een goede en écht lekkere kip ragout te maken. Doen! Je koopt in de toekomst nooit meer kip ragout in blik.
Wildzwijnragout is prima zelf te maken. Een mooie klassieker met wild voor de feestdagen, als voorgerecht maar ook als lunch of tussendoortje
Pasteibakjes. Elke oma heeft ze staan als je op visite gaat. Die pasteibakjes vul je met ragout. Uit een blikje! Neeeeee. Wanneer je eenmaal verse ragout gemaakt hebt wil je nooit meer anders! Die pasteibakjes? Kan, maar met een geroosterd sneetje brood smaakt de ragout ook uitstekend! Snipper 1 rode ...
Recepten voor aspergesoep met alleen maar verse ingrediënten. Deze varianten op een basisrecept voor aspergesoep moet je echt ontdekken!
Check het recept of lees de infoAan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers