Sprotfilets in tempura; Verrassende variant op kibbeling
Sprotfilets in tempura is een hartig gerechtje voor de borreltafel. Met een goed glas wijn of een stevig biertje wordt het echt gezellig.
-.
Sprotfilets in tempura is een hartig gerechtje voor de borreltafel. Met een goed glas wijn of een stevig biertje wordt het echt gezellig.
Fruit is niet het eerste waar je aan denkt bij carpaccio. Toch is deze carpaccio van rode grapefruit en gerookte vis een gerecht dat het proberen waard is.
Van overtollige eiwitten maak je schuimpjes. Mooi opgelost! Gebruik die schuimpjes voor één van deze drie desserts van schuimpjes.
Check het recept of lees de infoEen werkelijk zalige champignon roomsoep die je met trots op tafel zet. Heerlijk romig, boordevol snaak en prachtig wit van kleur.
Check het recept of lees de infoMet wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers