Vis uit de tajine; slowcooking op Marokkaanse wijze
Stoven tijdrovend? Welnee! Serveer eens deze vis uit de tajine. Heerlijke Marokkaanse smaken en weinig werk. Gebruik kabeljauw of zeewolf.
-
Stoven tijdrovend? Welnee! Serveer eens deze vis uit de tajine. Heerlijke Marokkaanse smaken en weinig werk. Gebruik kabeljauw of zeewolf.
Een heerlijke stoof van lamsschouder uit de Tajine. Samen met couscous, veel groenten en gedroogde abrikozen is dit een fantastisch stoofgerecht.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Heerlijk mals gestoofde kippendijen met Marokkaanse smaken als ras el hanout en sinaasappel. Bereid bij voorkeur in de tajine maar in de (braad)pan kan ook.
Verse groenten, heerlijke specerijen, couscous en krokante tofu. Met deze pittige groente-tajine zet je een heerlijk, vers en verrassend gerecht op tafel.
Serveer eens deze sousvide gegaarde kippenbouten uit de tajine. Terwijl je bij praat met je gasten gaart jouw gerecht langzaam in de tajine op tafel.
Kip tajine met arganolie. Een recept dat (bijna) op Marokkaanse leest geschoeid is en waarin de arganolie prachtig tot zijn recht komt.
Tafel lekker !!
Een nagerecht uit de Franse keuken: de Crêpe suzette. Dit zijn superdunne flensjes geserveerd met een goddelijke sinaasappel-karamelsaus.