Vis uit de tajine; Slowcooking op Marokkaanse wijze
Stoven tijdrovend? Welnee! Serveer eens deze vis uit de tajine. Heerlijke Marokkaanse smaken en weinig werk. Gebruik kabeljauw of zeewolf.
Stoven tijdrovend? Welnee! Serveer eens deze vis uit de tajine. Heerlijke Marokkaanse smaken en weinig werk. Gebruik kabeljauw of zeewolf.
Een heerlijke stoof van lamsschouder uit de Tajine. Samen met couscous, veel groenten en gedroogde abrikozen is dit een fantastisch stoofgerecht.
Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.
Heerlijk mals gestoofde kippendijen met Marokkaanse smaken als ras el hanout en sinaasappel. Bereid bij voorkeur in de tajine maar in de (braad)pan kan ook.
Verse groenten, heerlijke specerijen, couscous en krokante tofu. Met deze pittige groente-tajine zet je een heerlijk, vers en verrassend gerecht op tafel.
Serveer eens deze sousvide gegaarde kippenbouten uit de tajine. Terwijl je bij praat met je gasten gaart jouw gerecht langzaam in de tajine op tafel.
Slowcooking, en zoveel mogelijk behoud van smaken. De Tajine is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Mijn Rundercurry madras uit de tajine serveer je met rijst.
Kip tajine met arganolie. Een recept dat (bijna) op Marokkaanse leest geschoeid is en waarin de arganolie prachtig tot zijn recht komt.
Tien recepten met stoofperen in de hoofdrol. Van pure nostalgie tot modernere varianten. Heb jij al eens een koek gevuld met stoofperen? Ontdek het hier.
Check het recept of lees de infoVan een worstenbrood om te delen kun je lekker veel plakken snijden. Met dit xxl saucijzenbroodje maak je gegarandeerd vrienden.
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers