Bavette uit de oven
Het hoeft niet altijd barbecue te zijn. Bavette uit de oven is lekker, makkelijk en snel. Met serveersuggestie.
.--
Het hoeft niet altijd barbecue te zijn. Bavette uit de oven is lekker, makkelijk en snel. Met serveersuggestie.
Liefhebbers van echt smaakvol vlees zullen zeker genieten van deze in dunne plakjes gesneden bavette uit de pan met knoflookboter.
De bavette is puur al zo’n heerlijk stuk vlees dat wij aan tafel bijna vergaten de saus op te scheppen. Probeer deze gegrilde bavette ook eens uit!
Van overtollige eiwitten maak je schuimpjes. Mooi opgelost! Gebruik die schuimpjes voor één van deze drie desserts van schuimpjes.
Check het recept of lees de infoEen werkelijk zalige champignon roomsoep die je met trots op tafel zet. Heerlijk romig, boordevol snaak en prachtig wit van kleur.
Check het recept of lees de infoMet wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers