Carpaccio van gerookte heilbot
Carpaccio van ossenhaas kennen we allemaal. Maak ook eens carpaccio van gerookte heilbot. Serveer ook gerookte vis op een creatieve manier
Carpaccio van ossenhaas kennen we allemaal. Maak ook eens carpaccio van gerookte heilbot. Serveer ook gerookte vis op een creatieve manier
Verras je gasten en serveer vis eens lekker luxe met dit heerlijke hapje van gerookte heilbot met avocado en venkel.
De homemade variant op de kant-en-klare visgratin uit de diepvries. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is veel lekkerder!
Fruit is niet het eerste waar je aan denkt bij carpaccio. Toch is deze carpaccio van rode grapefruit en gerookte vis een gerecht dat het proberen waard is.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties