Konijn in het zuur. Een echt Limburgs streekgerecht
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
Ben je een liefhebber van (runder)stoofpotten? Maak dan ook eens deze hertenstoofpot. Hiermee zet je zeker iets verrassends op tafel.
In het wildseizoen kun je konijn serveren. Konijn stoven is wat ons betreft de beste bereidingsmethode. In dit geval met druiven en jenever.
November en December de tijd voor een stoofpotje met everzwijn. Wist je dat everzwijn vlees heel mager is?
Wild eten hoort bij de laatste maanden van het jaar. Konijn stoven in bier is één van die gewoontes. Nodig voor deze maaltijd gerust wat vrienden uit.
Stoofpot van reebout uit de oven - Reebout is erg geschikt voor een stoofschotel. Het recept is een mooie combi van smaken en delen we graag.
Een bijzondere en smaakvolle stoofschotel met wild serveren? Probeer deze stoverij van haas met raap en rozemarijn uit de slowcooker.
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoEieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Check het recept of lees de infoStamppot die je zo in de oven schuift als je thuiskomt? Gegratineerde hutspot met Leidse kaas kun je voorbereiden en opwarmen in de oven!
Check het recept of lees de infoJij kunt ook de lekkerste mayonaise zelf maken met deze tips. Maak de mayonaise zo zoet, zout, zuur of kruidig zoals jij lekker vindt.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers