Konijn in het zuur
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
--
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
Ben je een liefhebber van (runder)stoofpotten? Maak dan ook eens deze hertenstoofpot. Hiermee zet je zeker iets verrassends op tafel.
In het wildseizoen kun je konijn serveren. Konijn stoven is wat ons betreft de beste bereidingsmethode. In dit geval met druiven en jenever.
November en December de tijd voor een stoofpotje met everzwijn. Wist je dat everzwijn vlees heel mager is?
Wild eten hoort bij de laatste maanden van het jaar. Konijn stoven in bier is één van die gewoontes. Nodig voor deze maaltijd gerust wat vrienden uit.
Stoofpot van reebout uit de oven - Reebout is erg geschikt voor een stoofschotel. Het recept is een mooie combi van smaken en delen we graag.
Een bijzondere en smaakvolle stoofschotel met wild serveren? Probeer deze stoverij van haas met raap en rozemarijn uit de slowcooker.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Spruitjes, aardappels en kaas in een ovenschotel zijn samen heerlijk. De ovenschotel van spruitjes en Leidse kaas moet je echt...
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.