Konijn in het zuur; een echt Limburgs streekgerecht
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
Konijn in het zuur is een Limburgs recept, waarin het konijn wordt gemarineerd in azijn met kruiden om vervolgens te stoven in de marinade.
Ben je een liefhebber van (runder)stoofpotten? Maak dan ook eens deze hertenstoofpot. Hiermee zet je zeker iets verrassends op tafel.
In het wildseizoen kun je konijn serveren. Konijn stoven is wat ons betreft de beste bereidingsmethode. In dit geval met druiven en jenever.
November en December de tijd voor een stoofpotje met everzwijn. Wist je dat everzwijn vlees heel mager is?
Wild eten hoort bij de laatste maanden van het jaar. Konijn stoven in bier is één van die gewoontes. Nodig voor deze maaltijd gerust wat vrienden uit.
Stoofpot van reebout uit de oven - Reebout is erg geschikt voor een stoofschotel. Het recept is een mooie combi van smaken en delen we graag.
Een bijzondere en smaakvolle stoofschotel met wild serveren? Probeer deze stoverij van haas met raap en rozemarijn uit de slowcooker.
Recepten voor aspergesoep met alleen maar verse ingrediënten. Deze varianten op een basisrecept voor aspergesoep moet je echt ontdekken!
Check het recept of lees de infoAan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers