Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Aardappelomelet met tomaten

0 912

1 kilo aardappelen
100 gram spekblokjes
2 uien
8 tomaten
50 gram boter
6 eieren
6 eetlepels melk
peper en zout
paprikapoeder

Schil de aardappelen en kook ze in een pan met een beetje water en een snufje
zout bijna gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes.
Pel de uien en snijd ze in ringen. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes.
Verhit de boter in een pan en bak hierin de spekblokjes mooi bruin.
Doe dan de aardappelen en uien erbij en bak deze goud geel. Roer er dan de
plakjes tomaat erdoor en wat peper en zout.
Klop de eieren los met de melk en giet dit over het aardappel-tomaatmengsel.
Doe een deksel op de pan en laat de eieren op een lage warmtebron stollen.
Strooi een beetje zout, peper en paprika poeder over de omelet.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer