Komkommer, zalm en dille. Een prachtige combinatie van vers ingrediënten om eenvoudige maar verrukkelijke sandwiches mee te maken.
- 8 sneetjes wit casinobrood
- 1 eetlepel kappertjes
- 0,5 komkommer
- 100 gram tzatziki
- 50 gram gerookte zalmfilet
- 10 sprietjes bieslook
- 6 takjes dille
Rooster het brood in de broodrooster. Was de komkommer, schil hem en snijd hem in plakjes. Besmeer 4 sneetjes brood met de helft van de tzatziki. Roer de kappertjes door de rest van de tzatziki. Beleg de besmeerde kant van 2 sneetjes brood met zalm en bieslook. Besmeer 2 sneetjes brood met de rest van de tzatziki en leg ze op de zalmsneetjes. Beleg weer twee sneetjes brood aan de besmeerde kant met komkommer en dille. Leg ze op de torentjes brood. Dek de torentjes af met de laatste sneetjes brood. Snijd de torentjes diagonaal door midden en leg ze op kleine bordjes.