Recepten om zelf te maken



Eieren, gebakken in bladerdeeg

Eieren, gebakken in bladerdeeg

Een gekookt eitje, een gebakken eitje, een gepocheerd ei, een roerei, er zijn talloze varianten om een eitje te serveren. Vandaag een heel eenvoudig recept om het net even anders als anders te doen. Presenteer ze in leuke gekleurde cupcake vormpjes.

Het idee is simpel. Vul cupcakevormpjes met een velletje bladerdeeg. Doe wat stukjes ham of bacon op de bodem, al dan niet met wat geraspte kaas. Doe er een eitje in, zorg dat de dooier heel blijft en zet ze ca. 15 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Strooi er wat bieslook over, en smullen maar.

 




Vraag, tip of opmerking? Laat het ons weten in het reactieveld hieronder! Ga in gesprek over dit onderwerp of recept en krijg antwoord van de schrijver zelf. Deel ook gerust jouw recept of variatie. Een foto uploaden kan ook.


Je las: Eieren, gebakken in bladerdeeg

  1. Geeropps
    Geeropps 16 mei, 2013, 21:55

    wat een heerlijke eitjes,leuke variatie op een andere
    eitje inbladerdeegtaartje.
    deze lijkt me nog lekkerder.

    Reply this comment

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden zijn gemarkeerd*