Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Garnalen op een broodje met slanke kruidensaus

Een dagje strand? Dit is een verrukkelijk broodje om mee te nemen. Beleg het broodje dan wel pas op het strand om te voorkomen dat ze zacht worden. Maar met dit broodje proef je de Noordzee.

  • 100 gram Hollandse garnalen
  • 4 eetlepels magere yoghurt
  • 2 eetlepels halvanaise
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 pistoletjes
  • 2 blaadjes sla

Meng de yoghurt met de halvanaise, het kerriepoeder, het citroensap, de gembersiroop, de bieslook en de garnalen. Snijd de broodjes open, beleg ze met de blaadjes sla en schep de garnalensalade erop.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.