Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Gestoomde bloemkool met chorizo

0 665

Bijgerecht voor 2 personen, Bereidingstijd: ca. 25 minuten

  • 1 bloemkool
  • 3 lente-uitjes of 1 dunne prei
  • 125 gram chorizo aan een stuk

Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Maak de lente-uitjes of de prei schoon en snij ze in schuine stukken van 4-5 cm lengte. Leg de groenten door elkaar in het stoommandje van een stoompan. Vul het waterniveau tot gemiddeld. Stoom de groenten in ongeveer 11 minuten gaar. Snij de chorizo in blokjes en schep de worst door de gare bloemkool.

Lekker met: Tomatensaus en pasta

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer