Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. Berend W Drenth zegt

    We hebben de augurk er uit weggelaten uit de saus ; de overige dingen zijn OK. Als mayonaise de zachte Amerikaanse Hellmann’s met 6 op 1. We hebben als basis Mierikswortel uit een potje van Kuhne genomen. Ietsje peper uit de molen ,zout is niet nodig Wel echt citroensap nemen. .Maar wat een heerlijke saus bij een super dun gesneden Schotse zalm. Opdienen met strookjes bieslook en een mini augurkje. Toast is overbodig en zeker geen stokbrood
    augurkje

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer