Rode poon van de barbecue
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Rode poon kun je ook gefileerd serveren. Ja, je leest het goed, met volop verse groenten en aardappelen. Ontdek dit heerlijke visje ook.
Vers koken? Dit recept bewijst dat het een feest is. Met verse ingrediënten zet je deze bijzondere visschotel op tafel. Zeer de moeite waard!
Rode poon van de bbq met knoflookaardappeltjes, groente spaghetti en komkommersaus. Weinig ingrediënten en optimaal genieten van het buiten koken.
Dit vispannetje van poon en wijting is een topper voor doordeweeks maar kun je ook prima serveren als je vrienden komen eten. Lekker vis uit eigen Noordzee!
Een heerlijke middag op de Utrechtse streekmarkt leverde deze risotto met poon op. Vers gerookten poon van de markt. Gezond, maar vooral heel smaakvol.
Recepten voor aspergesoep met alleen maar verse ingrediënten. Deze varianten op een basisrecept voor aspergesoep moet je echt ontdekken!
Check het recept of lees de infoAan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig wat vlees in de vriezer te hebben. Maar bewaar dat dan wel op de juiste manier. Wat weet jij van vlees invriezen?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers