Rode poon van de barbecue
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Haal in plaats van zalm of scampi's ook eens rode poon van de barbecue. Kort marineren, kort grillen en in no-time eet jij heerlijke vis.
Rode poon kun je ook gefileerd serveren. Ja, je leest het goed, met volop verse groenten en aardappelen. Ontdek dit heerlijke visje ook.
Vers koken? Dit recept bewijst dat het een feest is. Met verse ingrediënten zet je deze bijzondere visschotel op tafel. Zeer de moeite waard!
Rode poon van de bbq met knoflookaardappeltjes, groente spaghetti en komkommersaus. Weinig ingrediënten en optimaal genieten van het buiten koken.
Dit vispannetje van poon en wijting is een topper voor doordeweeks maar kun je ook prima serveren als je vrienden komen eten. Lekker vis uit eigen Noordzee!
Een heerlijke middag op de Utrechtse streekmarkt leverde deze risotto met poon op. Vers gerookten poon van de markt. Gezond, maar vooral heel smaakvol.
Velen eten het niet, en toch is varkensvlees de meest gegeten vleessoort, wereldwijd en in Nederland. Wat weet jij van varkensvlees?
Check het recept of lees de infoKaasfondue met bier, dat is eens wat anders dan met wijn. We gebruikten Romero en oude boerenkaas en dat geeft heel veel smaak aan de fondue!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers