Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Gevuld stokbrood met gehakt en champignons

3 871

Een snel en heel eenvoudig lunchgerecht waar iedereen eigenlijk wel gek op is. Dit doen we met z’n allen echt te weinig.

  • 150 gram champignons
  • 1 eetlepel boter
  • zout
  • peper
  • 3 augurken
  • 75 gram belegen kaas
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 theelepel rozemarijn

Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes.
Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood. Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit. Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 Reacties
  1. will zegt

    nou ik ga er zo aan beginnen lekker makkelijk

  2. Lisa zegt

    Waarschuwing: Ontzettend lekker, maar heel erg vet.

    1. Redactie zegt

      Morgen weer rosbief met yoghurtdressing Lisa 🙂

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer