Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Koriander pesto

1 1.108

  • 30 gram verse koriander
  • 50 gram ongezouten cashewnoten
  • 2 teentjes knoflook
  • enkele druppels tabasco
  • 1 dl olijfolie
  • wat zout

Doe de koriander en de cashewnoten in een vijzel of keukenmachine en maal deze fijn. Pers de knoflook erboven uit. Voeg beetje bij beetje de olijfolie erbij tot een gladde pasta ontstaat. ]breng de pesto op smaak met tabasco en wat zout. Doe de pesto in een schoon potje. De pesto kan in de koelkast ± 3 weken bewaard worden.

Lekker op een stukje vers stokbrood, in pasta of rijstgerechten.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 reactie
  1. roos sannes zegt

    Korianderpesto is een goede vervanging voor
    de gangbare basilicumpesto. Met koriander heb ik goede ervaringen, aangezien ik allergische reacties krijg van basilicum is dit een geweldige vonst.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer