Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen

Radijsjes saus

0 507

Saus voor 8 personen

  • 1 bekertje (125 el) zure room
  • 2 hardgekookte eieren
  • 10 radijzen
  • 2 cm verse mierikswortel of 1 eetlepel mierikswortelsaus (potje)
  • peper, zout
  • 5 sprietjes bieslook

Doe de zure room in een kom en roer deze los.

Hak de eieren klein. Maak de radijzen schoon snijd ze in kleine stukjes.

Rasp de mierikswortel en knip de bieslook klein.

Meng alle ingrediënten goed door elkaar.

Lekker bij het geroosterde vlees en de salades.

Printen

Deze recepten en tips zijn mogelijk ook interessant

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer