Tag: rozemarijn

Kruidenolie en -azijn van Mari Maris

Kruidenolie en -azijn van Mari Maris Dit recept om zelf je eigen kruidenolie en/of -azijn te maken, komt uit de Groentebijbel van Mari Maris. Heel handig om restjes, nog goede en verse kruiden te verwerken. In mijn tuin overleven de rozemarijn, tijm en laurier bijvoorbeeld, heel vaak de vrieskou niet. ...

Pittige spiezen van ciabatta, verse groenten en cheddar

Gegrild en toch vegetarisch. Of je deze spiesen van grove groenten en ciabatta, met verse cheddar, nu maakt onder de grill, of zomers op je barbecue, smaken doen ze altijd. Bovendien is dit echt lekker vers en volledig home made. Smullen dus! 225 gram cheddar in 16 blokjes 1/2 ciabatta ...

Tomatensalade met geitenkaas

Rode en gele cherrytomaatjes inspireren me. De kleur, de verleiding, de smaak en zeker als je dit in deze salade combineert met verse geitenkaas en homemade knoflookcroutons. Vier de zomer met dit ideale bijgerechtje. 200 gram rode- en gele cherrytomaatjes 100 gram rucola 2 tenen knoflook 60 gram gepelde walnoten ...

Verse gedroogde tomaatjes en een verrukkelijke pesto

Potjes en pakjes zoveel mogelijk afzweren? Dan moet je ook eens gaan voor deze verse gedroogde tomaatjes. Een echte smaakexplosie en de basis voor een verrukkelijke pesto. Verse Hollandse tomaten naar keuze. Cherrytomaatjes mag ook. Verse kruiden (varieer met bijvoorbeeld rozemarijn, tijm, koriander, peterselie of dille) olie Tomaten in kwarten ...

Malse runderstoof

Een runderstoof waaraan we lekker courgette, bleekselderij en tomaten toevoegen. Dit moet je gewoon maar eens proberen. Serveer met een tomatensoepje vooraf en als bijgerecht een verse salade. 800 gram riblappen 1 rode paprika 1 groene paprika 3 uien 3-4 teentjes knoflook uit de knijper 1 courgette 2 stengels bleekselderij ...

Rosbief met knoflook en rozemarijn uit de oven

Een heerlijk stuk vlees is vaak het hoofdbestanddeel van je maaltijd. Als je dit gerecht maakt is de rosbief dominant aanwezig. Een salade en wat kriel erbij maakt het geheel af. Bovendien is rosbief lekker mager vlees, dus voor je dieet hoef je het niet te laten. Eet smakelijk! 1 ...

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Wereldrecord grootste kaasplank in Woerden #kookmeer voor je buurtgenoot