Aspergebitterballen; vol romige ragout van Hollandse asperges
Een feestelijk ideetje voor bij de borrel of als voorgerecht? Aspergebitterballen! Vol met heerlijke, romige ragout van Hollandse asperges.
Ovenschotel met kip, bloemkool en prei
Een eenvoudige, maar erg lekkere ovenschotel met kip, bloemkool en prei. Boordevol Hollandse groenten waar iedereen nog eens van opschept.
Aardappelsalade met voorjaarsgroenten
Aardappelsalade hoeft niet zwaar of ongezond te zijn. Deze aardappelsalade met voorjaarsgroenten bewijst dat het lichter en anders kan!
Crema Catalana
Aan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Ceviche met sinaasappellikeur; een ware delicatesse
Serveer ceviche met sinaasappellikeur als voorgerecht bij een zomers menu. Zo serveer je echt lekkere verse vis!
Gevuld broodje ei; lekker voor ontbijt of lunch
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
Salade met raapsteeltjes en spinazie
Je zet het voorjaar op tafel met een mooie, groene salade met raapsteeltjes en spinazie. Met kiwi voor het zoetje, en feta maakt het hartig!
Ravigottesaus zelf maken
Ravigottesaus zelf maken is zo gemakkelijk. Dit recept overtreft de ravigottesaus die je kant-en-klaar koopt. Lekker bij kibbeling.
Broodje vissticks
Met zelfgemaakte vissticks en lekkere frisse groenten op een zacht bolletje maak je een echt lekker broodje vissticks. Succes gegarandeerd!
Caesar salade
Een klassieke Caesar salade van Romaanse sla, croutons, gekookte eitjes en Parmezaanse kaas en een dressing met knoflook en ansjovis.
Basisrecept: falafel maken
Zelf falafel maken is lekker en gezond. Hier vind je het basisrecept met veel handige tips om zelf falafel te maken.
Brandnetelsoep; dat prikkelt je zintuigen
Brandnetel, onkruid? Helemaal niet! Netel is een verrassend kruid en bovendien gratis. Laat je verrassen door deze brandnetelsoep.
Rabarber met mascarponeroom en bladerdeeg
Of je rabarber met mascarponeroom serveert als nagerecht in een glaasje of als tompouce, het is een geweldige lekkere traktatie.
Risotto uit de oven; met verse spinazie en feta
Wel zin in risotto, maar niet in roeren? Maak dan risotto uit de oven. Met verse spinazie en feta. Lekker makkelijk, vegetarisch comfortfood!
Koningsdag truffels; een oranje verrassing bij de thee
Deze zacht zoete Koningsdag truffels zijn, door het gebruik van wortels, prachtig oranje van kleur en geweldig lekker bij een kop thee.
Spinaziestamppot met ei en soldaatjes
Een heerlijke spinaziestamppot met ei en soldaatjes, een eenvoudig gerecht met verse ingrediënten en juist daarom zo lekker.
Tomatensalsa; vers, simpel, smaak!
Even een tomaatje snijden, wat verse kruiden hakken en een uitje snipperen. Een tomatensalsa is zo gemaakt en een upgrade voor je gerechten.
Kabeljauw in stevige curry
Een heerlijke stevige curry in combinatie met kabeljauw, is het perfecte gerecht dat je zo op tafel tovert. Een bordje vol smaak en textuur.
Klassieke eiersaus voor asperges
Wil je echt genieten maak dan eens de klassieke eiersaus voor asperges. Als je die eenmaal geproefd hebt, dan ga je hem zeker vaker maken.
Kabeljauwburgers, lekker kruidig en krokant
Kruidig en krokant, deze kabeljauwburgers zijn heerlijk op een broodje, maar ook erg lekker met rijst en groente uit de wok.
Tomatenrisotto met raapsteeltjes; kleurrijk en bomvol smaak
Een heerlijk lentegerecht. Risotto met verse producten van het seizoen. Deze tomatenrisotto met raapsteeltjes is kleurrijk en echt smaakvol.
Chocolade avocado taartje; met een bodem van noten en dadels
Een chocolade avocado taartje met een heerlijke bodem van noten en dadels en een mousse van avocado. Een oven is hiervoor niet nodig.
Karbonade met gekarameliseerde ui
De juiste garing en de juiste smaakcombinatie. Deze karbonade met gekarameliseerde ui moet je echt eens proberen. Tips vind je in het recept.
Haagse bluf; een echt Nederlands nagerecht
Serveer eens een echt Nederlands nagerecht. Haagse bluf is lekker luchtig en zoet eiwitschuim met een friszure toets van de rode bessen.
Broodje hamburger met gegrilde groente en mozzarella
Gegrilde groente op een broodje hamburger, afgewerkt met avocado crème en mozzarella. Dat is met recht een broodjes hamburger met allure.
Krieltjes, bloemkool en biefstukpuntjes uit de wok
Hoe je met doorsnee ingrediënten zoals krieltjes, biefstukpuntjes en bloemkool een heel ander gerecht maakt als je ze in de wok klaarmaakt.
Aspergeschotel uit de oven
Wil je eens asperges eten op een andere manier dan de klassieke? Maak dan een aspergeschotel uit de oven. Heel anders, en zeker zo lekker!
Spaghetti Bolognese
Spaghetti bolognese is het favoriete pastagerecht van bijna iedereen. De kracht van dit recept is een echt lekkere bolognesesaus.
Witlofsalade met erwtjes; zo at je witlof nog niet
Witlof bitter? Nee hoor! Wij bewijzen met het recept van deze witlofsalade met erwtjes dat een witlofsalade echt lekker kan zijn.
Soto ayam; Indonesische kippensoep
Soto ayam is een Indonesische maaltijdsoep. Kip, kippenbouillon, aardappel en een garnering van ei, taugé en gebakken uitjes.
Yoghurttaartje met aardbeien
Geniet zonder schuldgevoel van dit heerlijke yoghurttaartje met aardbeien. Puur natuur en boordevol echte smaken.
Reacties van onze lezers