Hapjes; makkelijke en verrassende recepten voor bij de borrel

Hapjes

Snelle en makkelijke hapjes voor een spontane borrelavond, maar ook hapjes om een grotere groep van iets lekkers bij de borrel te voorzien. Hier vind je recepten voor hapjes met verse ingrediënten. Van supersimpele hapjes tot smaakvolle minigerechtjes die je graag naast een drankje op tafel zet.

De lekkerste borrelhapjes zijn de hapjes die je zelf maakt met verse ingrediënten

Zelfgemaakte hapjes met verse ingrediënten

Gefrituurde kaasblokjes

Een lekker en makkelijk te maken hapje uit de frituur voor de kaasliefhebbers? Maak eens gefrituurde kaasblokjes. Heerlijke gesmolten kaas!

Paddenstoelen tempura

Paddenstoelen tempura, dat zijn gefrituurde, gemengde paddenstoelen in een knapperig jasje, op zijn Japans. Lekker bij een Japanse maaltijd!

Inspiratie & Ideeën

Zelfgemaakte hapjes met verse ingrediënten

Chips maken van aardappels

Wist je dat zelf chips maken van aardappel echt zo moeilijk niet is. En het leuke is je kunt zelf de lekkerste smaken verzinnen en maken.

Gefrituurde oesterzwammen

Een lekkere snack uit de frituur? Maak eens gefrituurde oesterzwammen. Deze paddenstoelen geef je een heerlijk knapperig jasje! Proeven!

Inspiratie & Ideeën

Zelfgemaakte hapjes met verse ingrediënten

Gevulde eieren + variaties

Gevulde eieren maakte oma altijd. Het recept is door de tijd heen vele malen aangepast maar gevulde eieren zijn nog altijd razend populair.

Inspiratie & Ideeën

En nog veel meer recepten en ideeën om je borreltafel op te leuken

Rookworst met katenspek

Een heel eenvoudig, lekker warm, echt Hollands borrelhapje heb je zo gemaakt. Rookworst met katenspek aan een prikkertje, uit de oven!

Gefrituurde uienringen

Als bijgerecht bij een burger, of als borrelhap op een feestje, gefrituurde uienringen zijn een snack waar je bonuspunten mee scoort!

Warme borrelhapjes met brie

Zoek je hapjes voor een gezellige avond? Tover dan deze warme borrelhapjes met brie gewoon uit een muffinvorm. Snel gemaakt en erg lekker!

Bladerdeeghapje met zalm

Het lekkerste bladerdeeghapje met zalm maak je natuurlijk zelf. Je weet zeker dat je zalm eet en je kunt het kruiden naar eigen smaak.

Camembert uit de oven

Een smeltende en smeuïge Franse camembert, recht uit de oven op tafel, verwarmt de harten aan je gastentafel. Een hapje om te delen!

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten