Hoofdgerechten

Op deze pagina vind je zelfgemaakt eten. Ja, echt! Dat is misschien niet voor iedereen heel gewoon. Toch durven we te stellen dat je hier echt blijer van wordt. Je vindt hier makkelijke hoofdgerechten, maar ook wat complexere recepten waarmee je indruk kunt maken op je gasten. Doe je mee?

Ieder hoofdgerecht dat jij zelf maakt is uniek en kun je met meer trots op tafel zetten

Kies voor puur, kies voor smaak en weet wat er in je eten zit. Je tafelt dan echt lekkerder. Dat zijn niet zomaar loze kreten. Een hoofdgerecht dat je zelf maakt, kun je ook zelf op smaak brengen. Gewoon zoals jij dat lekker vindt. Laat het ons vooral weten of je dat wel of niet ervaart bij de hoofdgerechten op deze pagina.

Met deze recepten zet je elke dag een ander hoofdgerecht op tafel

Stoofpot met rundvlees

Het recept voor een lekker en makkelijk eenpansgerecht. In deze stoofpot met rundvlees worden de aardappels en groenten gelijk mee gestoofd.

Asperges op zijn Vlaams

Een tijdloze Belgische klassieker van malse witte asperges met verse roomboter , peterselie en ei. Dat zijn Asperges op zijn Vlaams.

Inspiratie & Ideeën

Spinaziestamppot

Spinaziestamppot is altijd lekker en steeds weer anders. Of je hem maakt met vlees, vis, kaas of gebakken uien, hij valt altijd in de smaak.

Met deze recepten zet je elke dag een ander hoofdgerecht op tafel

Inspiratie & Ideeën

Met deze recepten zet je elke dag een ander hoofdgerecht op tafel

Feijoada; uit Brazilië

Houd je van vlees? Dan moet je deze Feijoada echt eens maken. Stoofvlees van het rund, van het varken, en pittige chorizo in een lekkere saus!

Asperge traditioneel

De bekendste manier van asperges serveren is asperge traditioneel met gekookte ham, ei, krieltjes en gesmolten roomboter.

Inspiratie & Ideeën

Spätzle met spek en ui

Het spek en de uien maken dit een heerlijk verwarmend gerecht. Spätzle met spek en ui is echt een maaltijd waar je graag voor thuiskomt. 

Pannenkoeken met appel

Lunch, diner en zelfs bij ontbijt, deze Hollandse klassieker word je nooit zat. Pannenkoeken met appel is feest voor iedereen.

Risotto met rode bieten

Kleur op je bord? Deze prachtige, donkerrode, en ook nog eens heerlijke, risotto met rode bieten en mozzarella brengt je dat zeker!

Venkeltaart met ham en kaas

Een hartige venkeltaart met ham en kaas, daar loopt toch iedereen warm voor? De zachte smaak van venkel combineert heerlijk met ham en kaas!

Risotto met drie kazen

Risotto, dat is toch echt een van de lekkerste soorten comfortfood uit de Italiaanse keuken. En risotto met drie kazen is dat zeker!

Pizza Margherita

De basispizza onder de pizza's, zo kun je de pizza Margherita eigenlijk wel omschrijven. En jij maakt deze pizza vanaf nu helemaal zelf!

Pannenkoekjes van banaan

Lekker en gezond ontbijten wordt een feestje met deze pannenkoekjes van banaan. Extra lekker met een beetje honing en vers fruit.

Pizza Quattro Stagioni

De vier jaargetijden op een pizza? Dat kan. Op een Pizza Quattro Stagioni vertegenwoordigt elk ingrediënt een ander seizoen.

Wrap met kip en mango

In deze wrap met kip en mango zitten lekker veel smaken en texturen. Lekker als hoofdgerecht, of in plakken bij de borrel.

Kip kerrie met ananas

Deze kip kerrie met ananas is heerlijk fris en licht pittig en er zitten lekker veel groenten en fruit in. Serveer kip kerrie met rijst.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten