Soeprecepten

Soep kan altijd

Als je thuiskomt uit je werk, als je van school komt, als je een stevige wandeling gemaakt hebt, als je tussendoor even trek hebt, als je ’s avonds voor de buis zit. Soep kan letterlijk altijd. Het is het ultieme comfortfood en je zou eigenlijk altijd een pannetje soep in de koelkast moeten hebben.

Bovendien is soep heel geschikt om restjes verse ingrediënten op te maken.

Met verse, zelfgemaakte soep zie je stralende gezichten aan tafel

Hier vind je de lekkerste soeprecepten. Allemaal gemaakt met verse ingrediënten. En als je rekening houdt met de seizoenen zet je steeds weer een andere soep op tafel.

Soeprecepten

Chinese tomatensoep

Vind je de wat zoetige Chinese tomatensoep van de Chinees ook zo lekker? Je maakt hem nu zelf, met een onverwacht, geheim ingrediënt!

Witlofsoep met gorgonzola

Witlof in de soep? Dat kan heel goed. Witlofsoep met gorgonzola is heerlijk romig, kazig, en heeft een heel licht bittertje door het witlof.

Tomaten-crèmesoep

Een eenvoudig en snel recept voor een heerlijke tomaten-crèmesoep? Dat vind je hier! En natuurlijk maak je die soep van verse tomaten!

Inspiratie & Ideeën

Soeprecepten

Radijsbladsoep

Kun je radijsblad eten? Zeker! Mogelijk vind je radijsblad lekkerder dan de radijsjes zelf. Dat kom je te weten als je radijsbladsoep maakt!

Tomatengroentesoep

Soep van tomaten, maar dan goed gevuld met groenten en gehaktballetjes. Maak weer eens ouderwetse tomatengroentesoep!

Inspiratie & Ideeën

Soeprecepten

Inspiratie & Ideeën

Soep van winterpeen

Je zet een lekkere en budgetvriendelijke maaltijd op tafel met soep van winterpeen. Kijk snel bij de verschillende recepten!

Soeprecepten

Spinaziesoep met ei

Soep is ideaal voor een snelle lunch. De spinaziesoep met ei is behalve erg lekker ook gezond en erg mooi om te zien.

Inspiratie & Ideeën

Soeprecepten

Pinda-pompoensoep

Een feestje maken van een maaltijdsoep? Maak eens een pinda-pompoensoep en serveer die met verschillende toppings. Dat is makkelijk scoren!

Uien-crèmesoep

Uiensoep, maar dan anders! Zonder kaas en brood, maar toch bomvol smaak. Maak eens een uien-crèmesoep. Je weet niet wat je proeft!

Inspiratie & Ideeën

En nog veel meer soeprecepten

Heldere ossenstaartsoep

Geniet van een Heldere ossenstaartsoep gemaakt van runderstaart en lekker veel groente, met recht een echte krachtpatser onder de bouillon.

Mediterrane bonensoep

Zelf soep maken? Maak eens een Mediterrane bonensoep van gedroogde bonen. Smaakvol, huisgemaakt en die pruttelende pan is supergezellig!

Pastinaak-pompoensoep

Een groentensoep voor de herfst- en wintermaanden. Pastinaak-pompoensoep is heerlijk zacht en licht zoetig van smaak.

Tex-mex bonensoep

Een heerlijke, gevulde maaltijdsoep met peulvruchten en rundvlees? Proef deze Tex-Mex bonensoep, met kidneybonen en gestoofde runderlappen!

Linzensoep met kip

Maak eens een soep met andere peulvruchten dan bonen of erwten. Linzensoep met kip is ook een heerlijke, gevulde, winterse maaltijdsoep!

Franse wortelsoep

Een soep koken van winterpeen en aardappel? Jazeker, Franse wortelsoep is een klassiek Frans gerecht dat je echt eens geproefd moet hebben.

Ossenstaartsoep

Zet weer eens een echte, ouderwetse klassieker op tafel. Ossenstaartsoep is een heerlijk voorgerecht dat je tafelgenoten zal verrassen!

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten